Bilgehan "Sizophren" Sezgin Kimdir ?

Sizophren Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız Sizophren kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Bilgehan "Sizophren" Sezgin'e bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.

Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Ben Bilgehan Sezgin.Ankaralıyım.Kişisel bilgilerimi paylaşmayı tercih etmediğimden doğum tarihimi söyleyemeyeceğim.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Dediğim gibi kişisel bilgilerimi paylaşmayı tercih etmiyorum.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Şimdilik yayıncı olarak bilinsem yeterli.

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılıkta aslında daha yeniyim 10 Nisan 2019 günü 9999.deneme yayınımı yaparak yaynlara başladım ve deneme yayınımda dönemin modası olan Grand Theft Auto V oyununu oynuyordum. Ekipmanlarım yayın için yeterli değil.Fakat yaklaşık 150 insan yayınımda 3 4 saat beni izlediği için o gün yayın yapmaya karar verdim.O günden sonra her gün yayın yaptım ve hala yayın yapıyorum.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Tabii ki de kendime bir hedef koydum.Olabildiğince fazla insana ulaşmak ve büyük topluluklara saatlerce yayın yaparak o istatistiği bozmamak.Hedefimi koymadan önce ise kendime bir altın kural koydum : İzleyicilerine önem ver!

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Net olarak hatırlayamıyorum.Sanırsam ilk oyunum Doom 2 idi.Oyunlarla ilişkim çocukluğumdan geliyordu.Videoyun olarak değil de daha çok normal oyuncaklarla vakit geçirir kendi kafamda hikaye uydurarak onu canlandırırdım.Özellikle küçük yeşil askerleri ve jengaları oldukça severdim.Bu oyuncaklardan sonra bir dönem atari oyunlarına sarmıştım ve ordan playstation,bilgisayar derken yıllardır olan oyun serüvenime bu şekilde başladım.

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

En sevdiğim oyun Assassin's Creed serisidir.Tarz olarak konuşmak gerekirse RPG ve FPS oyunlarına bayılırım.Rol yapmayı severim ve aktif olarak Grand Theft Auto V oynuyorum.

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

wtcN, Elraenn, summit1g ve KendineMuzisyen

6 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.