Twitch MortingenScthrauze Kimdir ?


MortingenScthrauze Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız MortingenScthrauze kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın "MortingenScthrauze" bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Merhabalar ben Burak, doğma büyüme İzmirliyim. 1996 Temmuz ayı doğumluyum.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Ege Üniversitesi Grafik Tasarım mezunuyum, şuanda da dgs ile girdiğim Anadolu Üniversitesi 4. Sınıf Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencisiyim. Ayrıca bölümümle alakalı Adobe katılım belgelerim ve başarı sertifikalarım bulunmakta.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Yayıncılığın dışında kendi mesleğim olan Grafikerlik ile meşgulüm. Bir firmada grafik tasarım ve sosyal medya yönetimi sağlamaktayım.

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılık hayatımıza daha çok yeni, 2019’un Ocak ayında başladık. Hayatımız diyorum çünkü abim(Emre) ile birlikte başladık bu serüvene, ve ilk olarak Youtube platformunda başladık, ama fazla sürmeden Twitch’e geçiş yaptık. Kısa bir sürede bizi destekleyen bir kitle(aile) edindik ve onların da desteği ile Twitch’de partner olduk. Bu olayı iş gibi gördüğümüz için değil de zevk aldığımız için yapıyoruz ve keyif alıyoruz . Günden güne daha da büyük kitle, destekçi edinerek yayınlarımıza devam etmeyi düşünüyoruz.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Sektördeki hedefimiz tabi ki var, yayınlarımızı daha kaliteli bir hale getirmek ve geniş bir kitleye hitap etmek daimi hedeflerimiz arasında yer alıyor.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Oyunlarla aram oldukça iyidir, çocukluğumuzda popüler olan tetris, ateri ile başlayan bu düşkünlük sonralarında bilgisayar oyunlarında devam etti. İlk oynadığım bilgisayar oyunu Grand Theft Auto (GTA) Vice City sonralarında PES, FIFA şeklinde devam etti. Yıllardır oynadığımız Knight Online başlama tarihim ise 2008’dir. Abimin oynadığı ve benimde onu seyrederek oyuna başladığım Knight Online oyunu en uzun ve en keyif alarak oynadığım oyunlar arasındadır. Bizdeki oyun mantığı abi kardeş beraber oynadığımız sürece oynadığımız her oyundan keyif alırız mantığıydı ve bu hep böyle oldu.

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

PES, LOL ve Knight Online’dir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.