İzem "Izemco" İleri Kimdir ?

İzem İleri Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız Izemco kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın İzem "Izemco" İleri bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Izem Ileri, 22 yaşındayım. Memleketim ise Trabzon/Of.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Şu anda Kocaeli Universitesi Reklamcilik bolumunde okuyorum. Öncesinde Güzel Sanatlar’a olan ilgim dolayısıyla yetenek sınavlarına hazırlanıyordum, sınavların değişiklik göstermesi sebebiyle Reklamcılığa girdim. Asıl istediğim; Ic Mimarlik, Endustriyel Tasarım’dı diyebilirim.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Hayır sadece öğrenciyim.

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa yaklaşık 3 ay önce arkadaşlarımın tavsiyesiyle ve kendim için bir şeyler yapabilmek için başladım. Uzun zamandır aklımda olan bir şeydi, yeterli ekipmana sahip değildim. Beklemek zorunda kaldım biraz fakat geç oldu ama güç olmadı diyebiliriz :)

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Elimden gelenin en iyisini yapabilmek ve insanlara bunu gosterebilmek. Ve tabii ki en iyilerden olmak, her geçen gün kendimi geliştirebilmek ve birilerine ilham olabilmek başlıca hedeflerim.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Aslında ben bilgisayarla değil playstationla büyüdüm. Küçüklükten beri PS oyunları oynardım, ilk oynadığım oyun Crash Twinsanity falandı PS2 zamanları..

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

En sevdiğim oyunlar PS oynadığım zamanlardan GTA,God Of War, Assasins Creed,The Last Of Us... say say bitmez aslında.. Tekken’e kadar sayarım :D

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Özellikle söyleyebileceğim biri yok ama Turkiye’deki popüler yayıncıların coğunu ve bazı küçük çaplı yayıncıları keyifle izliyorum.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.