Kaan "SakalFTW" UZ Kimdir ?

SakalFTW Kimdir
Twitch ve Youtube dünyasından tanıdığımız SakalFTW yani Kaan UZ'u yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Kaan UZ'a bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz: 

1993 Doğumluyum ve Mersinde büyüdüm ardından İstanbul'da üniversite kazanıp üniversiteyi bitirdikten sonra burada yaşamaya başladım.


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Istanbul Arel Üniversitesi Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği mezunuyum ( Tepekent kampüs ) 


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ? 

Yayıncılık ve içerik üreticiliği dışında bir mesleğim bulunmamaktadır.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa 2013-2014 yılları arasında başladım ve ikiz kardeşimin de desteği ile Dota2 oynayarak ve Türkiye'de ki ilk Dota2 davet usulü ödüllü VS turnuvası düzenleyerek ve sunarak kitlemi oluşturmaya başlamıştım.  Bir süre çeşitli ortak yayın kuruluşlarında bir çok tanınmış isimlerle beraber yayın yaparak elde ettiğim bilgi ve tecrübe ile şuan ki takipçilerim ve bir çok destek vermeye çalıştığım yayıncılar ile beraber yayıncılık hayatıma devam etmekteyim.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Bu sektördeki hedefim yüksek takipçi etkileşimi ile kaliteden ödün vermeden merdivenleri tırmanarak Türk e-spor ve içerik üreticilğine katkıda bulunmak.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Bilgisayarda ilk oynadığım oyun  GTA 1 aklımda kaldığı şekilde küçük adamlar :) Frozen Throne III  ile beraber MOBA kategorisiyle tanıştım ve uzun bir süre DOTA oynadım. Ardından belki de bir çoğumuzun aynı düşünceye sahip olduğu gibi gençliğimizi çürüten ve aynı zamanda bize bir çok şey kattığını düşünerek hala oynadığımız Knight Online ile tanıştım ve hala Knight Online oynayarak içerik üretmekteyim.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Dota I, Dota II, Knight Online, Elder Scrolls Online ve FM sevdiğim, takip ettiğim oyunlar arasında. Anlayacağınız üzere oyun kariyerim MOBA ve MMORPG üzerine az da olsa FPS geçmişim de var.



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.