Yağış "Alexiahill" ENGİN Kimdir ?

Alexiahill Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız Alexiahill yani Yağış Sevim ENGİN'i yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Yağış Sevim ENGİN'e bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

9 Haziran 1993'te doğdum ve Denizliliyim.


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümü 2011 yılı girişliyim. Kimyager değil kimya ''mühendisiyim'' (bu karıştırmayla o kadar çok karşılaşıyorum ki). Bölüme ve okuluma ısınamamdan dolayı okulu bitirme faslım biraz uzun sürdü tabi. 


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı?

Şu an için  mesleğimi (kimya mühendisi) icra etmek gibi bir düşüncem yok. Yani şu aralar tek uğraşım yayın yapmak, bu şekilde geçiniyorum.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

2016 senesinde başladım. Aslını söylemek gerekirse aklıma hiç bir düşünce ve plan yoktu. Hani bi anlığına sıkılır, atıyorum video edit programı indirir kendi kendinize uğraşır sıkıntı atarsınız ya ben de programı indirdim ve açtım yayını. 


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Açıkçası benim hedefim yayından ne kadar tatmin olduğum ile doğru orantılı. O yayın benim için keyifli geçtiyse takipçilerim de bundan keyif aldıysa her gün hedefime ulaşmış olurum. Ki izleyici sayınızın ve başarı oranınızın siz ne kadar eğleniyor ve mutlu oluyorsanız o oranda artacağını düşünürüm hep.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

İlkokul çağlarındayken hep marketlerden PC dergileri alırdım, sırf yanında küçük oyunlar veriyor diye. Aklıma ''Ballance'' isim 3D platform oyunu geldi, bayılırdım o oyuna. Tabi ki ''The Sims'' i eklemeden de geçemem; o yıllarda özellikle kızların vazgeçilmez ortak noktasıydı.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Arada oynayıp bikaç günde bitirdiğimiz single player oyunları sayamam çünkü buraya çok şey sıralamış olurum. Fakat gizli bir platform oyunu aşığıyım, bu konuda her türlü tavsiyeye her zaman da açım. Fakat şu aralar oynadıklarımı sayarsak; League of Legends, PUBG ve World of Warcraft arkadaşlarımla birlikte en çok vaktimi öldürenlerden.




1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.