ByNoGame PUBG Item Nasıl Satılır

ByNoGame pubg itemi satma

ByNoGame'de PUBG itemi satmak şu sıralar mümkün. Çoğu siteden çok daha sonra sistemlerine entegre etmelerine rağmen en çok PUBG itemi satılan siteler arasında zirveyi oynuyor. ByNoGame dışında PUBG itemleri ile ilgili yazdığım diğer yazılarada bakabilirsiniz.

> PUBG Bedava Item Kazanma <
> PUBG Itemleri Gerçek Paraya Çevirme <

Öncelikle site üzerinde üyeliğimizi alıp çeşitli kimlik doğrulamalarını geçelim.

Yukarıdaki resimde üst kısımda bulunan "Ben" butonuna bastığınızda o ekran gelicek ve ekranda gözüken "Item İşlemleri" alanına tıklayın.
bynogame nasil kullanilir

Yukarıdaki ekran karşınıza geldiğinde PUBG'yi seçin ve aşağıdaki kısımları göreceksiniz. 2 satış yöntemini anlatayım.

ByNoGame ByRobot'a Emanet

ByRobot sistemi en temiz sistemdir çünkü satışa koyduğunuz itemin peşinde koşmanıza gerek kalmadan site kendi kendine satıyor ve parasını size veriyor. Üstelik sattığınız itemden sadece %7lik bir komisyon aldığı için en karlı yöntemdir. Bu bölümde satmak istediğiniz itemi seçip gerekli fiyatı vs. onayladıktan sonra ByNoGame botları size otomatik trade yollayacak, unutmayın! canlı destek bölümünde trade atan botun kod'unu eşleştirmeden iteminizi vermeyin. Trade işleri bittikten sonra ilanınız aktif hale gelecektir ve satışı yapıldığı anda bakiyenize para işlenecektir. Eğer satışı durdurmak istiyorsanız en üstte görünen menü kısmında İtem Satış Listem'e girip İade Al'a bastığınızda iteminizi geri alabilirsiniz.

ByNoGame Bize Sat

ByNoGame üzerinde şu anda PUBG marketi yeni yeni oturmaya başladığı için item popülaritesi tam netlik kazanmadığı için daha aktif değil fakat ileride aktif olacağına emin olduğum için onuda anlatayım. Bize sat yönteminde iteminizi doğrudan siteye satıyorsunuz fakat parayı anında aldığınız için site baya bi komisyon alıyor.

Mesela CS:GO'da normal item satışlarında %35'lik bir komisyon alıyor. Kasa anahtarlarının satışından da %20. Tabi bu soygun gibi görünebilir size ama yapıcak birşey yok. Ne kadar hızlı işlem, o kadar paradan zarar.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.