Bedava Steam Oyunu Alma Siteleri

Bedava Steam Oyunu Alma Siteler
Steam ücretli oyunları bedavaya alma gibi şansınız var tabiki fakat doğal olarak istediğiniz oyunu değil. Genellikle bağımsız yapımcı oyunların yapımcıları oyunların Steam Key'lerini çeşitli etkinlik yada çekilişler doğrultusunda yada işlerine yarayacak şekilde işler düzenleyerek zaman zaman dağıtıyorlar ki bu zaman zaman dememe bakmayın çünkü çok sık bedava oyun toplayabilirsiniz. Aşağıda vereceğim liste benim toplam 120 oyun almama yarayan listedir. Şu an Steam'imde 317 adet oyun var bunun 120 tanesini bedava getirdim kısacası.

Daha önce görmediyseniz site içerisinde benimde etraftan aldığım keyleri dağıttığım bölüme gidebilirsiniz.

> Bedava Steam Oyunu Al <

Bedavaya alınan steam oyunlarının en güzel yanıda kart işidir. Çünkü para vermeden aldığınız oyunlardan kart çıkarıp satıp para kazanınca direk 0'dan kar yapmış oluyorsunuz ve bu da hoş birşey tabi. Steam'den kartlar ile para kazanma işinin detaylarını öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki link'e tıklayabilirsiniz.

Steam ile Para Kazanma <

Şimdi gelelim listemize;

Reddit

Reddit bu işin en billurlu yerlerinden biridir. Reddit'i büyük çoğunluğunuz biliyorsunuzdur. Reddit'te bulunan Free Steam Key başlığı altında yapımcılar ve çekilişi başlatan site/şirket artık her ne ise onların açtıkların konuları takip edebilirsiniz. Beta keyler, bedava oyunlar, deneme sürümleri vs. herşeyi bulabileceğiniz bir konu başlığı.

Zaten sayfaya girdiğiniz anda halihazırda devam eden çekilişleri ve dağıtılan oyunları görebilirsiniz. Biten ve dağıtımı duran oyunların başlığının yanında da "ended" yazar. Siteye gitmek için tıklayın.

FreeSteamKeys

Zaten sitenin ismi bile tümüyle niyeti belli ettiği için çok fazla açıklanacak birşey yok. Bu sitede aktif olarak takip etmeniz gereken sitelerin başında geliyor ve redditten çok daha aktif bir biçimde oyunlar ekleniyor haberiniz olsun. Bu arada bu sitede sadece aktif Steam oyunları değil aynı zamanda PC4 ve XBOX oyunlarınada denk gelebiliyorsunuz bu yüzden daimi ziyaret edin. Siteye gitmek için tıklayın.

HumbleBundle

Humble Bundle aslında hem güzel bir oyun marketi olan bundle sitesi aynı zamanda bağımsız yapımcılara desteğini daima gösteren bir sitedir. Bu site'de her zaman bedava oyun bulamıyoruz tabiki. Zaman zaman giveawayleri ve ücretsiz dağıtım oyunları oluyor fakat haberdar olabilmeniz için mail onayı yada facebook sayfalarını takip etmeniz gerekiyor. İyi bir oyun dağıtmadıkça kolay kolay haberiniz olmuyor çünkü. İyi oyun dağıtınca dilden dile dolanıyor çünkü. Siteye gitmek için tıklayın.

IndieGameBundles

Üstte verdiğim ilk 2 site gibi çok fazla oyuna denk gelebileceğiniz bir site değil fakat yinede zaman zaman ziyaret etmekte fayda var. Örneğin geçtiğimiz günlerde Brütal Legend isimli oyunun bedava steam key dağıtıldığını bu site sayesinde öğrendim. Siteye gitmek için tıklayın.

FreeGameKeys

Çok fazla aktif olmasada bu sitede indiegamebundles sitesi gibi zaman zaman ziyaret etmekte faydası olduğunu düşündüğüm sitelerden. Moderatörlerinin az olmasından kaynaklı yetişemediklerini düşündüğüm bir site. "Ah ulan benim elimde olsa varya" dediğim doğrudur. Siteye gitmek için tıklayın.


Benim bedava steam oyunu aldığım siteler bunlardan ibarettir. Çokta kasmayın kendinizi bedavaya oyun almak için. Örneğin çekiliş yoluyla direk şartları yerine getirir getirmez veriyorsa ve çekiliş şartları uğraştıracak düzeydeyse sallayın gitsin. Umarım yazım işinize yaramıştır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.