PUBG Itemleri Gerçek Paraya Çevirme

Geniş oyuncu kitlesi yakalayan PUBG, birçok kişi benim gibi item manyağı olduğu için pazarı çok tutuluyor. Etkinlik kutuları alıp bekletiliyor vs. ama çok fazla kişi bunları gerçek paraya çevirmek istiyor. PUBG itemleri gerçek paraya çevirme birkaç satış sitesi ile mümkündür. Tabi şu sıralar satış siteleri yeni yeni destekliyorlar pubg satışlarını o yüzden liste biraz az bu yüzden yenileri çıktıkça bu yazıyı güncelleyip o siteleride ekleyeceğim.

OPSkins.com
pubg-item-satisi-para-kazanma
OPSkins PUBG Item Satışı
Site üzerinde PUBG item satışı yapabilmeniz için giriş yaptıktan sonra sağ taraftan profilinize tıklayarak Inventory kısmına gelin ve ordan PUBG'yi seçin. Ardından ordan satmak istediğiniz itemleri seçerek onaylayın ardından gelen trade offer'ı kabul edin ama unutmayın site üzerindeki onay kodlarını gelen Trade offer chat'indeki kodla eşleştirip öyle kabul edin. Çünkü çok fazla scammer çakal var etrafta.

Peki itemleri sattıktan sonra parayı nasıl alıcaz? 

Şu anda site üzerinde 3 adet yol var. Paypal, Skrill ve Bitcoin. Paypal ile Skrill'in çalışma prensibi aynı o yüzden zorluk çekeceğinizi sanmıyorum. Yine sağ taraftan profilinize tıklayarak Cashout kısmına girin ve ödeme yöntemini seçerek Skrill yada Paypal mailinizi yazınız. Bol kazançlar.

skinscash-pubg-itemleri-gercek-paraya-cevirme
Skins.Cash PUBG Item Satışı
Görüp görebileceğiniz en basit sisteme sahip olan bir satış sitesi. Site üzerinde TF2, Dota 2, CSGO itemleride satış yapılabildiği gibi PUBG itemlerinide satıp gerçek paraya çevirebiliyorsunuz.
Siteye giriş yapıp envanterinizdeki satmak istediğiniz itemi seçerek ve ödeme yolunu seçerek trade'i onaylayın ve anında paraya sahip olun.
Ödeme yolları çok geniştir Paypal, Papara, Payeer, WebMoney, Your Balance, Skrill, Bitcoin, Etherium yani anlayacağınız çok geniş bir ödeme yöntemi listesi var. Bol kazançlar.

GameFlip.com
gameflip-pubg-itemleri-gercek-paraya
GameFlip PUBG Item Satışı
Envanterinizdeki itemi seçerek satın alımı onaylayın ve ardından para çekmek için malesef ülkemizde PayPal yasak olduğu için burada satış yaptığınız takdirde paranızı alma imkanınız yoktur. Yakın zamanda yeni ödeme yolları ekleyeceklermiş. Iteminizi burada satıp başka itemde alabiilrsiniz size kalmış bir durum.

Fakat sizlere önerim Skins.Cash ve OPSkins'e satmanız daha iyi olur.




KOPazar
KOPazar PUBG Item Satışı
KOPazar daha deneme aşamasında yeni yeni entegre etmeye çalışıyor bu sistemi. Siteye ücretsiz bir şekilde envanterinizi onayladıktan sonra iteminizin ilanını verebilirsiniz. Daha önce burada satış yapmadığım için net bir bilgim yok işlemler hakkında. Ama eğer burada satmak istiyorsanız hiç şüpheniz olmasın üsttekilerden dahada güvenilir sitedir. 2006 yılından beri yayın hayatına devam eden bir sitedir.

PUBG itemlerini gerçek paraya bu siteler sayesinde çevirebilirsiniz. Bol kazançlar.

PUBG Item Kazanma Siteleri İçin Tıklayın

1 yorum:

  1. PUBG iyi ilerliyor. Umarım CS:GO gibi kanser kitle olmaz.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.