GTA 5 Tamamlanmış Save Dosyası

GTA-5-Tamamlanmis-Save-Dosyasi
Ek1: GTA 5 Tamamlanmış Save Dosyası 


Uzun yıllardır oyuncuların hayatında olan mükemmel ve bir o kadar da insanların çocukluklarına işlemiş muazzam bir seri olan Grand Theft Auto serisinin gelmiş geçmiş en çok satış yapan ve en beğenilenlerinden biri olan GTA 5'i ele alacağız bugün. GTA 5 diğer Grand Theft Auto oyunlarına nazaran çok daha fazla kitlelere ulaşmış ve çıktığı günden günümüze dek hala daha güncelliğini olabildiğine koruyabilmiş bir oyundur. Tek Kişilik oynanış modu dışında özellikle Çok Oyunculu (Multiplayer) oynanışındaki güncellemeler, etkinlikler vb. birçok şey oyuncuları daha da mutlu eder bir hale geldi.


GTA oyuncularının da en fazla muzdarip olduğu konulardan birisi kesinlikle tekrar oyuna başlamak istediklerinde uzun serüvenlere baştan başlama zorluğu. Örneğin sadece istediğiniz arabayı alıp kullanmak istiyorsunuz ama yeniden oynamaya başladığınızda böyle bir fırsatınız ya da paranız olmayacak. Bu yüzden GTA 5 Full Save Dosyasına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu save dosyası sayesinde en azından tamamlanmış bir oyunda bolca para ile başlayarak istediğiniz her şeyi sadece eğlenmek için yapabilirsiniz. İstediğiniz araçları, silahları, kıyafetleri vb. aklınıza her ne geliyorsa anında sahip olabilirsiniz.


Aşağıda sizlere vereceğimiz indirme linkine tıklayarak GTA 5 Tamamlanmış Save Dosyasını indirebilirsiniz. Ardından yine alt kısımda gördüğünüz dosya uzantısından GTA 5'in kurulu olduğu dosyaya giderek indirdiğiniz rar'ın içindeki klasörü bu dosyanın içine atmanız yeterli olacaktır.


GTA 5 Save Atılacak Klasör Uzantısı
C:\Kullanıcılar\Kullanıcı Adı\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles



GTA 5 Tamamlanmış Save Dosyası İndir

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.