Alina "AlinaGodorov" GODOROV Kimdir ?

queenoffthegame-Twitch
Ek1: Alina "AlinaGodorov" GODOROV

DLive dünyasından tanıdığımız AlinaGodorov kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Alina "AlinaGodorov" GODOROV bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.



Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Adım Alina GODOROV.  12 Mart 1993 İzmir doğumluyum  . Aslan İzmirliyim. Fransız bir baba, Türk bir annem var . Şuanda yaşamımı Ankara'da sürdürmekteyim :)


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi (DTCF) mezunuyum. 3 Senede çift ana dal yaparak onur öğrencisi olarak mezun oldum. Erasmus program dahilinde 6 ay Bristol Üniversitesinde eğitim gördüm. Şu an Rusça ve İngilizce öğretmeniyim. Aktif olarak özel bir kurumda İngilizce öğretmenliği yapıyorum.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ? 

Korona dönemindeyken bilgisayarla daha bir içli dışlı oldum ve ben sohbeti seven biriyim. Ve yaptığım , eğlendiğim her şeyi insanlarla paylaşmak istedim ve kendi ailemi daha da genişleterek bir çok insan, arkadaş kazanmayı hedef bildim.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ? 

Hedef olmadan bir yola çıkılmıyor. Açıkçası asıl amacım kendimi kendime ispat edebilmek. Herkesin sevdiği, sevmese de saygı duyduğu biri olmak.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ? 

İlk oyunumu PS1'de oynadım . Oyunun şu anda remaster versiyonu bulunmakta açıkçası tekrar oynadım ve biraz duygusallaştım.Oyunun ismi Crash Bandicoot'tu.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Açıkçası building tarzı oyunlar daha dikkatimi çekiyor. H1Z1 çıktığı dönem bu tarz oyunlara başladım, favorim bu diyebilirim.


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

EasterGamersTV diyebilirim kendisini çok seviyorum , yayıncılığa iten birazda kendisi oldu açıkçası, herkesin sevdiği polemiğe girmeyen adam gibi adam :)



2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.