Çocuklar İçin Eğitici Android Oyunları

Bizim peşimizden yetişen nesil tabiki öyle oyuncaklar ile oynayan bir nesil olmadığı için tablet yada telefon oyunları ile kendilerini oyalıyorlar. Tabi her oyun çocuklar için uygun olmadığı için tablet ve telefonlarda çocuk oyunları olması gerekiyor. Eğlenceli olmasının yanı sıra eğitici ve öğretici olması en önemli özelliklerindendir. Çevremde bu tarz çok çocuk olduğu için aklıma takıldı bende onların oynadıkları oyunları derledim. Normalde sitemde bu tarz yaş grubu için içerik üretmezdim ama eş dost sağolsun ihtiyaç var belli ki :)

Çocuklar İçin Öğretici 15 Oyun - Funny Food 2
Cocuklar icin tablet oyun
Ek1: Çocuklar İçin Eğitici Android Oyunları

Çocuğunuzun başarılı gelişimi için aklınıza gelebilecek her türlü eğitici ve öğretici oyunu içerisinde bulundurman bir uygulamadır. Çeşitli bulmaca türleri ve farklı şekillerde eğlenceli oyunları ile çocuğunuz için ideal bir oyun olabilir.

Doktor Çocuklar
Cocuklar icin telefon oyun
Ek2: Çocuklar İçin Eğitici Android Oyunları
Doktor Çocuklar oyununda, Doktor olabilir ve hastahane'ye gelen çocukların çeşit çeşit hastalıklarını tedavi edebilirsiniz. Göz kontrolü, diş tedavisi, kırık tedavisi, ilk yardım gibi çeşitleri vardır. Gayet eğitici bir oyundur.

Çocuklar İçin Hayvan Bulmaca
Eğitici Android Oyunları
Ek3: Çocuklar İçin Eğitici Android Oyunları
Hem hayvanları öğrenicekler hem de oyun içersinideki rahatlatıcı müzikler ve arkaplan resimleri ile güzel zaman geçirebilecekler güzel bir bilmece oyunudur. Hayvan çeşitleri çok fazladır ve oldukça eğitici, öğretici bir oyundur.

Çocuklar İçin Yarış Oyunu - Beepz
Ek4: Çocuklar İçin Eğitici Android Oyunları
Oynanış açısından oldukça basit olduğu için çocuklar çok zorlanmadan eğlenceli vakit geçirebilirler. Araba ile yollarda bulunan altınları toplayarak yeni hayvanlı arabaları satın alabilir ve çeşit çeşit araba ile oyunun keyfini daha çok çıkarabilir.

Okul Öncesi Eğitici Oyun Seti
Cocuklar icin yapboz oyun
Ek5: Çocuklar İçin Eğitici Android Oyunları
2 ve 6 Yaş arası çocuklar için ideal eğitici bir oyundur. İçerisinde çok fazla çeşitte oyun bulundurmakta. Hafıza oyunları, yapboz oyunları, şekil bulmaca oyunları, boyama ve daha nicesi. Sıkılmayacaklarına eminim.

Çocuklara Eğitici Oyunlar Renkler, Sayılar, Alfabe
Ek6: Çocuklar İçin Eğitici Android Oyunları
Anaokulu  ve beraberindeki yaş seviyesi için uygun olabileceğini düşündüğümüz düzeyde sayılar, harfler ve renkleri öğreten basit arayüzlü fakat çocuklar için görsel hafızayı da geliştirecek türden kaliteli bir uygulama. Bu uygulama sayesinde çocuklarınız renkleri, alfabeyi ve sayıları yakından tanıyacak.

Okul Öncesi Öğrenme - Çocuklar Eğitici Oyunlar
Ek7: Çocuklar İçin Eğitici Android Oyunları
Küçük yaştaki dostlarımız için oldukça kaliteli bir beyin egzersizi yaptırabilecek bir oyun. Oyun içerisinde hayvan, renk, meslek ve hatta müzik eşleştirmeleri bile yaptırarak birçok şeyi öğrenebileceği bir ortam yaratıyor.

PijaMaskeliler™: Kahraman Akademisi
Ek8: Çocuklar İçin Eğitici Android Oyunları
Küçük yaştaki arkadaşlarımızın daha yakından tanıdığı PijaMaskeliler ekibi bu sefer onlarla daha yakından ilgilenerek çocuklar için zeka geliştirici oyunlar tarzında güzel bir bulmaca ve öğretici oyun olarak geldiler. Sizler de çocuklarınızın sevdiği bu karakterler ile beyin egzersizi yapmalarını sağlayabilirsiniz.


Çevremdeki çocukların oynadığı dikkatimi çeken oyunlar bunlardır. Bir sonraki yayında Çocuklar İçin Bulmacalı Öğretici Android Oyunları derlemeyi düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.