Duru "DuruBTR" BATIR Kimdir ?

DuruBTR Twitch
Twitch dünyasından tanıdığımız DuruBTR kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Duru "DuruBTR" BATIR bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.



Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz: 

Merhaba ben Duru Batır. 19 Temmuz 2000 doğumluyum. Selanik göçmeniyim, şu an İzmir'de yaşıyorum.


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Ege Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde 1.sınıf öğrencisiyim. İzmir'de okumak istediğim için liseden sonra bir yıl mezun kalıp sınava tekrar hazırlanıp bu bölümü ve bu üniversiteyi tercih ettim. Çocukları çok sevdiğim için kendime uygun bir meslek olarak gördüm. Gelecekte mesleği yapıp yapmak istemememe değinecek olursak da çok severek yapacağım bir meslek olur ancak yayıncılık şu an için ilk tercihim.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Yayıncılık dışında Youtube ile de ilgilenmeye başladım,ancak yayıncılık benim için ön planda. Bunlarla beraber eğitimime de devam ediyorum.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa 29 Kasım 2019'da başladım. Arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım. İlk yayınlarımda herhangi bir ekipmanım olmadığı için 1 ay kadar Internet kafelerde yayın yaptım. Daha sonra bu işi yürütebileceğimi düşünüp kendime ekipman toplayıp her geçen gün ekipmanları daha da kalitelileştirerek yayıncılık hayatıma devam ediyorum. 


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

 Hedeflerimden bahsedecek olursak da eğitim hayatımın yanı sıra gelecekte de kendimi bir yayıncı olarak görmek istiyorum. Her geçen gün yeni kitlelere sahip olsam da çok daha iyi yerlere gelmek ve yaptığım işi en iyi şekilde yapmak istiyorum. Yayınlarımda da samimiyet her şeyden önce gelmeli ve hiçbir zaman bu durumu kaybetmek istemiyorum. 


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

İlk oynadığım oyun 12-13 yaşlarımdayken abim sayesinde başladığım Silkroad'dı. Ancak yayıncılık hayatına başlamama sebep olan oyun ise League Of Legends'dır. 


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

En sevdiğim oyunlar Valorant, League Of Legends , CS:GO , Pummel Party , Party Panic , Outlast2 , Human Fall Flat , Apex Legends. Yayınlarımda da hepsine yer vermiş bulunmaktayım.


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Yayıncılıkla uğraştığım için genel olarak tüm yayınları takip etmeye çalışıyorum. Ancak genellikle arkadaşlarımı izlemekten keyif alıyorum. Severek izlediğim birkaç yayıncıdan bahsedecek olursam da Panky, Wtcn diyebilirim.



1 yorum:

  1. Çok Açıklayıcı olmuş tebrikler.
    DuruBTR yayınından selamlar.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.