Steam İndirim Tarihleri

Steam İndirimleri
Steam İndirim Tarihleri
Yılın belirli bölümlerinde Steam üzerinde büyük indirimler olur fakat büyük Steam indirimleri ne zaman oluyor ? Steam indirimleri Yaz, Kış, Bahar İndirimleri, Cadılar Bayramı, Black Friday gibi indirimler büyük indirimlerdir.

Steam İndirim Tarihleri

Hepimizin yılın belirli dönemlerinde dört gözle cüzdanlarmızı açıp beklediğimiz bu steam indirim dönemleri tabi bildiğiniz gibi çeşitli etkinlikler ile huzurumuza sunuluyor. Aşağıdaki listemizde bütün steam indirimleri tarihlerini kendi alt başlıklarında bulabilirsiniz.

2020 Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman?


Steam yaz indirimleri genel olarak Haziran ayının başları ile Temmuz ayının ortaları arasında bi tarihte gerçekleşiyor ve 10 ile 15 gün arası sürüyor. Bu tarihler net değil çünkü her sene verilen aylar içerisinde farklı günlerde gerçekleşiyor. Fakat genellikle Haziran bitmeden yaz indirimleri gerçekleşmiş oluyor. Eğer iyi fırsat kollarsanız çok ucuz fiyatları sağlam oyunlar alabilirsiniz.

2020 Steam Kış İndirimleri Ne Zaman?


Steam kış indirimleri yılbaşı indirimleri ile birlikte yapılıyor ve genellikle Yılbaşına 10 - 15 gün kala başlıyor ve Ocak ayının 3 - 4’ü gibi bitiyor. Bunda da yaz indirimlerindeki gibi büyük çapta bi indirim olucağı için yeni çıkmış oyunlarda dahi güzel indirimler bekleyebilirsiniz.

2020 Steam Sonbahar İndirimleri Ne Zaman?

Steam üzerinde Yaz indirimleri ve Kış indirimlerinden çok daha iyi bir indirim aralığı var ise o da Steam Sonbahar indirimleridir. Sonbahar genelde yaza denk gelecek yeni çıkacak oyunların ön siparişleri için güzel bir vakit oluyor. Bu ön siparişleri de indirimli bir şekilde alma imkanınız bulunuyor. Steam Sonbahar İndirimleri genel olarak Kasımın ilk haftası ve son haftası arasında yapılıyor.

2020 Çin Yeni Yılı İndirimleri Ne Zaman?

Bildiğiniz gibi Çin, steam için önemli bir pazar kaynağı ve bundan kaynaklı Çin Yeni yılı için Steam Lunar Sale adı altında Çin yeni yılı için steam indirimleri hazırlanıyor. Steam Çin Yeni Yıl İndirimleri her yıl 23 ve 27 Ocak arasında düzenleniyor.

2020 Steam Özel Gün İndirimleri Ne Zaman?


Özel günden kastım cadılar bayramı indirimleridir. Steam cadılar bayramı indirimleri Ekim ayında başlar 28 – 29 Ekim gibi başlar ve 10 - 15 gün sürer. Cadılar bayramı indiriminde güzel indirimler yakalayabilirsiniz fakat çoğunluk korku oyunu ve atmosferik yapıya sahip oyunlarda indirimler oluyor. Bu tarz oyunları sevenler için cadılar bayramı indirimleri çok bereketli geçecektir.

Bu büyük indirimlerin dışında Steamde haftalık/günlük/aylık indirimlerde oluyor fakat bunları açıklamaya gerek yok çünkü bunlar her zaman olacak şeyler değil genelde günlük indirimler çok oluyor aylık ve haftalık indirimlerin tarihleri random bir şekilde ayarlanıyor.

Umarım işinize yaramıştır, iyi alışverişler!

1 yorum:

  1. Bazı indirimler hiç belli olmuyor, hiç beklenmedik anda efsane indirimler gelebiliyor. İlgilendiğim tüm oyunları istek listeme ekliyorum, ilk indirimde direk mail geliyor. Valve hiç olmadık bir zamanda bundle kampanyası yaptı, tüm valve oyunlarını 15 TL'ye satın aldım. İstek listesine eklemekte fayda var.:)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.