Berna "FrostineLeFay" Çengel Kimdir ?

FrostineLeFay Twitch
Twitch dünyasından tanıdığımız FrostineLeFay'ı yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Berna "FrostineLeFay" Çengel bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.



Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Adım Berna Çengel 24.04.1994 Çanakkale doğumluyum ve Çanakkaleliyim. 


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

2012 yılında  Çanakkale Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra Yalova üniversitesi muhasebe bölümüne gittim ve 2. yılımda mesleğin bana göre olmadığına karar verip okulu bıraktım. 1 yıl hazırlandıktan sonra 2014 yılında Girne Amerikan Üniversitesi Okul öncesi öğretmenliği bölümüne giriş yaptım. 2019 yılında üniversiteden mezun oldum.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Maalesef şimdilik bir atanamamış bir öğretmenim.  KPSS'ye hazırlanıyorum kısmetse atanırım. şuan diplomasını gemi yapıp hayallerde yüzdüren bir öğretmenim. 


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

26 Eylül 2018 tarihinde yayıncılık işine başladım. Bütün gün bilgisayar başında oyun oynayarak geçirdiğim için arkadaşlarımın " zaten bütün gün oyun oynuyorsun neden yayın yapmayasın ki" demesi üzerine yayıncılık hayatına girdim.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Sektöre adım attığımda kocaman bir okyanusta küçük bir balık gibi hissettim kendimi. Kendime koyduğum ilk hedef ise daha büyük kitlelere sesimi duyurmaktı  ve hedefim hala geçerli :)


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Oyunlarla çok küçük yaşlarda tanıştım.  Sanırım ilk oynadığım oyun Mario'ydu. Benden 9 yaş büyük oyun delisi bir ablam var onun sayesinde oyunlara merak saldım. 


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Bu konuyu çok düşündüm  acaba benim en sevdiğim oyun ne olabilir diye gerçekten bir sonuca ulaşamadım. Knight Online , PUBG  ve Indie oyunları oynarken aşırı derecede eğleniyorum. 


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

PintiPanda ve PqueeN 'i İzlemeye bayılıyorum aşırı renkli insanlar yayınları olabildiğince samimi ve içten geliyor bana izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum :)



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.