sLethe Kimdir ?

sLethe Twitch
Twitch dünyasından tanıdığımız sLethe'ı yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Sevil "sLethe"  bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Sevil, 6 Haziran 1993 yılında Samsun’da doğdum ve büyüdüm.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

2013 yılında Başarı Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünü kazandım ve ilk yıl istikrarlı bir şekilde okula gitmemin ardından ortalama bir öğrenci performansıyla ilk yılı bitirdim. İkinci sene bölümü sevmiyor oluşumdan ötürü ara verdim. Ara vermişliğimle beraber 3.sınıfa geçeceğim dönemde ikinci sınıfa devam ettim. Yine başarısız oldum ve 3 senelik bir aranın ardından şimdi tekrardan hem iki hem de üçüncü sınıfı aynı anda okuyorum.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Bir dönem gençlik tufanı diyelim iş arıyordum. Kafeler, herhangi bir işletim yeri hatta KPSS’ye girip üniversiteyi bırakmayı bile düşündüm. Fakat şu anda herhangi bir mesleğim bulunmamakta.

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Bir süre yayın yaptım fakat bazı sebeplerden ötürü kanalım askıya alındı ve uzunca bir süre Twitch’e resmen küstüm diyebiliriz. Yayın yapmak benim için bir hobi. Yaklaşık 2012 yılından beri Twitch'te aktif olarak birçok yayıncıyı izlemiş bulunmaktayım ve çevremdeki insanlar da kaliteli biri olduğumu dile getirdiğinden beri yayın yapmaya karar verdim. Ara ara kendim eğlenmek için açıyordum şu anda tamamen okuldan vakit ayırdığım dönemlerde kendimi yayınlara adamış bulunmaktayım.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Herkes gibi belirli bir kitleye ulaşmaya çalışıyorum. Sonrasında tabii ki Twitch partneri olabilmek. Eğer bunu da başarabilirsek ne mutlu bana.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

5. sınıfta iken sıra arkadaşımın GTA Vice City ve Half Life CD cracklerini elime uzatmasıyla başladı. Sonrasında bilgisayar benim için bir tutku haline geldi. Çok fazla bilgisayar ile vakit geçirdiğim için de ailem internetimi kapattırdı(?). Akabinde sezon 1’in sonunda LoL, CS:GO gibi birçok oyunla tanıştım ve oynamaya başladım.

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

En sevdiğim oyun GTA V, bunun yanında steamimde bulunan birçok oyunu deneyip oynamışımdır. LoL, GTA V, CSGO, The Witcher ve katılarak güldüğüm karnıma ağrılar girene kadar oynadığım Human Fall Flat.

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

İzlediğim birçok yayıncı bulunmakta. Fakat en çok izlemekten keyif aldığım xQc nickli Kanadalı yayıncıdır. Türklerde de genel olarak bilinen yayıncıları takip ederim fakat saatlerce izlediğim söylenemez.




1 yorum:

  1. kamera açsan 100k izlenirsin :D Yayın Hayatında Başarılar

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.