Özge "Ozge" Alkan Kimdir ?

Ozge611 Twitch
Twitch dünyasından tanıdığımız Ozge'i yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Özge "Ozge" Alkan bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:
Özge Alkan, Trabzon. 30.06.2000 yılı ama kimlikteki farklı.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?
İlk sene normal Anadolu Lisesine gittim ve sonra istemediğim bölümler olduğu için açığa geçiş yapıp dershaneden devam ettim. Sonrasında mezun oldum.

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?
Yayıncılığa Şubat 2019 tarihinde başladım ve önceden Pqueen’i izlerdim full time sonrasında baktım ki Twitchte hiç tesettürlü yok dedim wtf! Sonra giriştim elimdeki birikimle bilgisayar aldım ve aldığım ilk hafta yayın açtım hiçbir dayanağım destekçim olmadan şimdi ise buralardayım :) Örnek aldığım tek yayıncı ise Pqueen.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?
Twitchte öncelikli hedefim partner olmaktı ve oldum. Şimdiki hedefim ise daha iyi yerlere gelebilmek. En azından tesettürlülerin de birşeyler başarabiliceğini göstermek istiyorum. Sümeyye reis olabilecek miyim zaman gösterir tabii.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?
İlk oynadığım oyun PC için diyorsan pubg ama en ilkine dönersek mobile pubg. Eskiden bilgisayarım yoktu hiçbir şekilde ve telefondan oynayabiliyordum daha sonra yayıncılığa başladığımda ilk 3 ayı sadece PUBG oynadım daha sonra önceden hiç oynamadığım veya hiç izlemediğim KANSER oyun CSGO’yu buldum ve oynuyorum...

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?
Şuanlık CS:GO kanser olsam da devam edeceğim çünkü KanserGO hayattır :)

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?
Pqueen ve tecoNe adlı yayıncıları izlerken eğleniyorum açıkası o yüzden keyif alıyorum


1 yorum:

  1. Güzel bir paylaşım olmuş sevdiğim bir yayıncıdr

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.