Volkan "ImKiRA" KOÇYİĞİT Kimdir ?

ImKiRA Kimdir ?
Twitch ve Youtube dünyasından tanıdığımız  ImKira'yı yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Volkan "ImKira" KOÇYİĞİT'e bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Volkan KOÇYİĞİT, 14 Haziran 1989 aslen Denizli doğma büyüme İstanbul.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Liseyi bitirdikten sonra askere gittim 15 ay askerlik görevimi tamamladım ve askerliğim bitince iş hayatına atıldım bir kaç sene sonra Açık öğretim Anadolu Üniversitesine kaydımı yaptırdım şuan 4. senem aslında daha erken gidebilirdim üniversiteye ama genç yaşta iş hayatına atılmam gerekiyordu zaten okumanın yaşı yoktur.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Özel bir şirkette Lojistik firmasında Forklift operatörüyüm.

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

2013'de Youtube hesabı açtım ve oynadığım oyunun önemli ve eğlenceli anlarını paylaşmaya başladım , attığım videoların yorumlarında yayın açmamı isteyen o kadar çok arkadaşlarımız vardı ki bende düşündüm neden olmasın diye ve Youtube'da 2017'de yayın açmaya başladım çok sık olmasada denemeye çalıştım sonra asıl yayın platformu olan Twitch'e geçtim. 2018'den Beri ara ara yayın açmaya başladım sağolsunlar beni Twitch'de de yalnız bırakmadılar.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Aslında hedef koyarak kendimi sınırlamak istemiyorum tabiki herkes gibi büyük kitlelere hitap etmek isterim bu yolda ilerlerken kendim olarak ve elimden geldiğince kaliteli içerikler sunarak emin adımlarla yoluma devam ediyorum.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Hiç unutmuyorum dayım televizyon atarisi getirmişti eve bozuktu tamir ettirdikten sonra tüplü televizyonda okuldan geldiğimde başından kalkmazdım ve televizyonun rengi solana kadar oynadımda özenle seçtiğim atari kasetlerinde 9999999 oyun yazardı ama hepsi aynı oyunlardı, genelde Circus Charlie, Street Fighter, Mario, Mortal Kombat, Tank 1990 oynardım yıllar geçtikce Playstation ve PC'ler çıkınca İstanbul'da Ekspres Internet Kafesinde takılmaya başladım o zamanlar Counter, Gta Vice City ve Half Life çok popülerdi ben bunların üzerine Generals oynamaya bayılırdım ve Half life, generals'i hala oynarım boş zamanlarımda.

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Başta Knight Online olmak üzere PUBG, Half Life ve Generals


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.