Doğukan Serin Kimdir ?

Doğukan Serin Biyografi
Youtube dünyasından tanıdığımız Doğukan SERİN'i yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Doğukan SERİN'e bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz: 

Merhabalar, ben Doğukan Serin. 19 Şubat 1999'da Adana'da doğdum ve 18 yıl Adana'da yaşadım.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

İlkokul, ortaokul ve liseyi Adana'da okudum. 2017 Yılında Adana Başkent Lisesi'nden mezun oldum. Üniversite tercihim ise yine Başkent Üniversitesi'nden yana oldu. Şu an Ankara Başkent Üniversitesi 3. Sınıf Odyoloji Bölümü öğrencisiyim.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

YouTuber'lığı henüz bir meslek olarak görebilmek için çok erken. Bu yüzden şu anki mesleğim sadece öğrencilik. :)

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Şu an ufak bir kanal olsam da benim kanal geçmişim 2014 yılına dayanıyor. O zamanlarda YouTube'u yeni yeni keşfediyordum ki zaten günümüzün milyonluk kanallarının çoğu yoktu. :) Sevdiğim oyunların videolarını izlerken bir gün "Başkaları yapabiliyorsa ben neden yapamayayım ki?" diyerek bu işe başladım ve bugüne kadar geldik. Üniversite sınavına çalışmak için Ağustos 2015'te ara verdim, tabii o zamanlarda ara vermeden devam eden kanallar günümüzün fenomenleri. Ardından Üniversite 1. sınıfın 2. döneminde tekrardan geri döndüm. Şu an aktif olarak kullandığım kanal ise benim açmış olduğum 2. kanal.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Bir hedef olmadan körü körüne yol almanın doğru olmadığını düşünüyorum. Üniversite Sınavı'na çalışmak için ara versem de yaklaşık 5 yıldır bu işin içerisindeyim ve bunca sene bu sektörde olan biri için bir hayli geç kalmış olsam da ilk büyük hedefim beni seven ve destekleyen 1 Milyon insana ulaşmak.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Hayatımda ilk oynadığım oyun GTA 3 oldu. Oyunlarla iç içe olmaya da Metin2 ve Knight Online gibi MMORPG oyunları oynayarak başladım. Ardından farklı tarzda oyunlara kaydım. MOBA tarzı oyunları nedense bir türlü sevebilmiş değilim.

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Hayatımda ilk oynadığım oyun serisi olan GTA'nın bende yeri ayrıdır. GTA serisi bir yana, diğer bütün oyunlar bir yana. Şu an en sevdiğim oyunlar arasında GTA Online, Minecraft, Outlast ve Rocket League var. Tabii ki her yeni oyun çıktığında bu liste güncellenir ancak GTA'yı asla bu listeden kaldıramam. :)

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Bir YouTuber olarak Twitch'i her ne kadar takip edemesem ve yayınları izleyemesem de PintiPanda, wtcN, Jahrein, Hazretiyasuo, Rammus53 ve Kendine Müzisyen gibi birçok ismi severek takip ediyorum. YouTube için konuşmak gerekirse bana bir şeyler katabilecek, kendimi geliştirmemde bana yardımcı olabilecek örnek insanları takip etmeye ve onlarla tanışmaya çalışıyorum.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.