Chipetpet Kimdir ?

Chipetpet Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız Chipetpet'i yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Mine "Chipetpetbizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Adım Mine. Aslen Ordu’luyum. Ordu’da yaşıyorum. 28/08/1993 doğumluyum.


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

KTÜ Bilgisayar Programcılığı bölümünü yüksekokul 3.sü olarak bitirdim. Daha sonra açıktan İşletme’ye geçerek lisans mezunu oldum.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Bir dönem web geliştirici olarak çalıştım. (Şuraya bi #kadınyazılımcı atmak isterim, bütün kod yazan hemcinslerime selamlar ^^) Herhangi sigortalı bir işte çalışmıyorum. Şu anda küçük bir kitleye hitap ediyorum bunun için yayıncılığı meslekten çok hobi olarak görüyorum.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayın yapmaya 5-6 ay önce başladım. Madem her gün oyun oynuyoruz, bari yayın yapalım dedik böyle devam etti J


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Aman aman bi hedefim yok, örnek aldığım bir yayıncı var. Onun gibi kendi kitlemi oluşturup, yayınlarda kaliteli vakit geçirmek ve izleyicilere güzel içerik sunmak isterim. Chipetpet kimdir dedikleri zaman oynayış tarzımla ya da muhabbetimle bilinmek isterim, başka olaylarla ya da tipimle değil açıkçası.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

İlkokul dönemlerinde abimin peşine takılıp gittiğim internet kafelerde görüp merak ettiğim, heves edip oynadığım CS 1.6 ve GTA Vice City’dir. Daha da öncesine gidersek ataride az kaset bozmadık bunu da belirtmek isterim J


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Tilt olmak istersem CS:GO oynarım. Bilgisayarım izin verirse PUBG. Bi ara da Apex’e sarmıştım. Vurdulu kırdılı oyunlar severim.


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Favorim Mithrain



2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.