Arif "BilecikSoul" Özdemir Kimdir ?

bileciksoul Twitch
Twitch dünyasından tanıdığımız BilecikSoul'u yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Arif "BilecikSoul" Özdemir bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:  
Arif Özdemir, Çankırılıyım, 23 yaşındayım. 

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz?  
Lisede ders dinlemeyen, sürekli kulaklığı takıp kimseyle iletişim kurmayan birine dönüşmeye başlamıştım. O dönemde notlarımı yüksek tutarken (kimse bana karışmasın diye) bir çok hayat felsefesi edindim ve sonuç olarak okumamaya karar verdim. Okula gitmek harcadığım zamana oranla hem keyif almadığım hem de yaptığım işe değmediğini düşündüğüm bir şeydi. Yurt dışında okuma fikri edinseydim ya da çok sevdiğim bir bölüm bulabilseydim okurdum (Pişman değilim.) Hiçbir şeyden ciddi anlamda keyif almıyordum oyunlar hariç. Liseyi 80 civarı bir ortalamayla bitirdim 4 yıllık bir üniversite kazandım, gitmedim. O ara maddi durumlarımız da kötüydü istesem de gidemezdim.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı?  
Bir mesleğim yok, profesyonel oyuncu olmak istiyorum bir çok kez direkten döndüm ama eminim TFT'de ileri ki zamanlarda beni profesyonel arenada görebileceksiniz.

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız? 
CS 1.6 sayesinde tanıştım ESL diye bir şeyin varlığıyla, tam o lise 1 dönemlerinde. Büyük paralar kazanıldığını bilmiyordum tek derdim iyi oyuncularla sürekli yarışıp keyif almaktı. CS'yi bıraktığımda LoL'ün 2. sezonu yeni başlamıştı NA serverinde oynamaya başladım. O dönem DP ve HWA vardı ben de profesyonel oyuncu olmaya o zamanlarda karar vermiştim, aynı zamanda sabah akşam yayın izlemeye başladığım için yayıncılık da yapmayı istiyordum. Sezon 3 TR Challenger olmama rağmen Çankırı'da yaşadığım için profesyonel oyuncu olamadım ve lolü bıraktım. Sistemim yoktu param da yoktu bu yüzden ne yayıncılık ne profesyonel oyunculuk gibi bir şansım olmadı. 20 yaşımda arkadaşım Tekirdağ'a üniversite okumak için çağırdı, sınava girdim Tekirdağ'ı yazdım, birlikte eve çıktık. Ailemden gelen paralarla bilgisayarımı dizdim ve bir şekilde para kazanıp 1 yıl direndim. 1 yıl sonra eve döndüğümde altyapımız VDSL'e kadar çıkmıştı ve elimde süper bir bilgisayar vardı. Sanırım 20 yaşım benim gerçekten yaşamaya başladığım dönemdi ve 21 yaşımda da bir hayalime ilk adımımı atmıştım.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ? 
Tanınan, saygı duyulan birisi olmak istiyorum aynı zamanda da bir daha istemediğim bir işi yapmayacak kadar para kazanmak istiyorum. Bahsettiğim şey çok paralar ve ya ünden çok, huzurlu yaşamak diyebilirim. Tabi ki ünlü olsam ya da çok paralar kazansam hayır demem :d

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ? 
4 ya da 5 yaşımdayken evimize giren atari ile hayatım değişti. Bütün günüm Atari oynayarak geçiyordu. İlk hangisini oynadım bilmiyorum ama en sevdiğim oyunlar Contra, Mario, Adventure Island, Tenis oyunu, bir de Samuray oyunu vardı ağaçlardan falan zıplaya zıplaya gittiğimiz.

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ? 
Stronghold Crusader, BFME 2, Age Of Empires 1, Yugioh, CS 1.6, PUBG, LoL - Serious Sam, bende ayrı hikayesi var. - Don't Starve - perma dead oyunları aşırı seviyorum Dark Souls, Dead Cells gibi. Çok fazla var aslında Dota 2'de oynadığım bir tane Auto Chess tarzı oyun vardı aşırı severdim 1 yılımı gömmüştüm.

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ? 
4-5 yıl öncesi kesinlikle Jahrein favorimdi ve TheFlyingRam. 
Son zamanlarda favorim diyebilceğim kimse yok. Sürekli, aynı oyunları oynadığımız aynı kitleyi bölüştüğümüz insanları izliyorum. Kanjugen, Bahtam, TheFlyingRam, HolyThoth, FujitoraHS, idlemonkk daha devam eder böyle.



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.