Kübra "Luvinia" Yıldız Kimdir ?

Kübra Yıldız Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız Luvinia kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Kübra "Luvinia" Yıldız bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.

Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Merhaba! Ben Kübra Yıldız.1 Nisan 1996 yılı Ankara doğumluyum.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Kocaeli Üniversitesi Havacılık Yönetimi son sınıf öğrencisiyim. Henüz eğitim hayatının tadına varamadığımdan grafik tasarımcılığı üzerine eğitim almak planlarım arasında var.Dünya değiştikçe hedeflerim de değişiyor açıkçası.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Şu an yayıncılık tam olarak meslek statüsünde değil benim için çünkü yeni bir yayıncı kategorisinde değerlendiriyorum kendimi ama düzenli yayıncı olmak gibi bir hedefim kesinlikle var.

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayın girişimine Ekim 2018’de erkek arkadaşım tavsiyesi üzerine başlamıştım.Yani öylesine bir deneme süreciydi.Aradan zaman geçtikçe fırsat buldukça yayın açmaya devam ettim ve yayın yapmak bir aktivite yapmak kadar hoşuma gitmeye başladı. Okulla ilk başlarda yürütmekte zorlansam da bir şekilde dengeyi sağladım. Şimdi düzenli yayın yapmaya çalışıyorum.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

İzlemekten keyif aldığım şeyleri izlettirmek,imrendiğim şeyleri gerçekleştirmek diyebilirim sanırım.Tabiki en çok izlenen kadın yayıncılardan biri olma fikri de kulağa hoş gelmiyor değil ama idare edebileceğim kadar büyümek,sıkmamak sıkılmamak,farklı şeyler yapmak için uğraşmak şu an için ilk hedefim diyebilirim.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Oyunlara dair küçüklükten bu yana ilgim var demeyi tercih ederdim ama daha çok büyüdüğümde oyun dünyasına ilgim arttığını belirtmeliyim ama ilk tanıştığım oyun CSGO diyebilirim.Daha sonrasında erkek arkadaşımın oynadığı oyunları izleyerek bir sürü oyun hakkında bir çok şey öğrendim.Twitch keşfettiğimde ve oyun evreninin çok daha kapsamlı olduğunu fakettiğimde hikaye tarzı oyunları izlemekten keyif aldığımı anladım.

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Hikaye tabanlı oyunları çok seviyorum.Kurgu her platforma sevdiğim bir şeydir.Bunun haricinde satranç oynamayı çok seviyorum.Yaptığım şey ile yapmak istediğim şey çok farklı oyunlarda mesela FPS oyunlarında yetenekli olmayı çok isterdim. Çok imreniyorum bu kategorideki başarılı yayıncılara.İleride farklı oyunlara açılmayı düşünüyorum.

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Hımm düşünüyorum uzun süreli yayınını izlediğim yayıncılar Venwixen,Jahrein,Can Sungur,Eren Aktan,Wtcnn,Uthenera,Pqueen,Suwsun olmakla birlikte farklı ve onlara nazaran daha küçük kitleye hitap eden yayıncıları da izlediğim oluyor. Hepsinde ortak hissettiğim şey ise muhabbet seviyor olmam diyebilirim.İletişimin son derece önemli olduğu bir platform Twitch sonuçta.



2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.