Tayfun "EnkazAdam" Boyacı Kimdir ?

EnkazAdam Boyacı Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız EnkazAdam kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Tayfun "EnkazAdam" Boyacı bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.

Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Tayfun Boyacı Yalova 19.04.1984  Babam Muğla Annem Kars, Doğu batı sentezi :)

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Lise mezunuyum. Birkaç sefer konservatuar denedim ama olmadı. Bilişim Akademide 3d mimari modelleme eğitimi aldım.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Tasarımcıyım. 3 boyutlu mimari modelleme uzmanıyım diyebilirim. Autocad ve 3ds max programlarını profesyonel olarak kullanıyorum. Yayıncılığa başlamadan önce piyasaya çok fazla iş yaparak bir birikim elde ettim. EnkazAdam kanalı büyüyene kadar bu birikim ile idare ederek tam zamanlı yayıncılık yapmaya çalışıyorum. Daha önce reklam ajanslarında, mimarlık şirketlerinde çalıştım. Çok nadir de olsa home office olarak proje çizdiğim oluyor.

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa başlamam çok komik oldu aslında. Pubg oynarken takım arkadaşlarım sen de yayın açsan güzel olur dediler. Ben de ani bir şekilde karar alarak yayın açtım. 1 ay kadar pubg yayını yaptım ortalama 10 kişi izliyordu yayınlarımı. Sonra bir gün just chatting kategorisinde yayın açmayı denedim ve o gün kanal patladı 2 ay içinde ilk başvurumda partnerlik aldım.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Bu sektöre para kazanmak için girdim. Aksini söyleyenleri samimi bulmuyorum. Çok keyif aldığım yayınlar da oluyor nefret ettiğim yayınlarda. Benim hedefim çok yüksek değil hayatımı devam ettireceğim kadar gelir elde etmek ama bunu seviyeli düzgün bir kitleyle yapmak istiyorum. O kitlenin de oluşması gerçekten zaman alıyor. Özellikle benim tarzımda yayın yapan birini insanların kabul etmesi biraz zor oluyor sanırım. Açıkçası izleyici sayım düşmesin diye hiçbir saygısızlığa göz yummuyorum. Kanal kurallarım açık ve nettir. Yayınlarımda küfür etmiyorum eden kişilere de gerekli işlem yapılıyor zaten.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Öncelikle ben oyun yayıncısı değilim. 35 yaşındayım ilk oynadığım oyunlar atari oyunlarıydı :) Güncel olarak en çok oynadığım oyun pubg.

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

En sevdiğim oyun Pubg. Gerçekçi oyunları seviyorum. 


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.