Ali Bey Kimdir ?

Ali Bey Kimdir
Youtube dünyasından tanıdığımız Ali Bey kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Ali Bey bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Merhabalar ben Ali, 1998 yılının şubat ayında Sinop'ta doğdum memleketim ise annemin ve babamın doğup büyüdüğü yer olan Samsun ki bende ömrümün bir kısmını bu şehirde geçirdim.


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

2016 Yılında Sinop Anadolu Öğretmen Lisesinden mezun oldum sonrasında eğitimime sırf mühendis olmaya babamı ikna edebilmek için bir yıl ara verip sonrasında Konya Selçuk Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliğine başladım şu an mühendislik ikinci sınıf öğrencisiyim.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Aslında yayıncılık ve içerik üreticiliğine meslek olarak bakmıyorum. Hedefim mezun olduktan sonra birkaç eğitim daha alıp hep istedğim alanda çalışmaya başlamak. Büyük konuşmak istemem ama videolarım benim için hep profesyonel hobim olarak kalsın istiyorum hep. Birşeyleri çıkar beklemeden yaptığınızda değerli değil mi zaten?


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Benim Youtube mecrasında ki varlığımın şu an neredeyse birinci yılı bu youtube kanalını açmamı sağlayan başlıca etmenlerse bu mecrada tanışıp arkadaş olduğum ve ekibim diye nitelendirdiğim insanlar kendimce sebeplerimde var tabi: gerçekten dozunda tutulduğunda insanı dinlendiren insan ilişkilerinde geliştiren bir olay yayıncılık emin olun insana gerçekten birşeyler katıyor.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Doğruyu söylemek gerekirse bu konuda bir çıtam bir hedefim yok. Kabul etmek gerekirse içeriğimin ağırlığı Minecraft oyunu üzerine ve bu oyun malesef çoğu kanal için trende girmek vasıfsız takipçi topluluğu veya seçiciliği olmayan bir abone kitlesi oluşturmak için gerçekten hunharca kullanılan saçma sapan yapmacık içeriklerlere alet edilen bir oyun. Ben buna inat gerçekten samimi izleyene keyif veren birşeyler katan kaliteli içerik üretmeye çalışıyorum. Kişisel hayatımın verdiği sorumluluklar bu işi mükkemmel bir takvimde götürmemi engelliyor ve buna rağmen beni bekleyen yaptığım işleri severek takip eden bir topluluk var. Emin olun tüm bunlar birkaç rakamdan daha değerli şeyler.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Sanırım ilk oynadığım ilk oyunu komşumuzun bilgisayarı (faresinin içinde misket olan bi bilgisayar) sayesinde oynamıştım bir çeşit Sonic oyunuydu bilirsiniz işte şu mavi kirpi sonra atariyle tanıştım ki favori oyunum Contra ve Jackal'dı sonra ilgim tamamen bilgisyara kaydı ben 10'lu yaşlardayken bilgisayara almak kolay değildi bu durum beni internet kafelere itti GTA, Mintown Madness, Combat, Counter Strike, Need for Speed, Call of Duty, Flat Out, yani anlayacağınız fazladan bozukluğum varsa yerim aşağı mahlledeki internet kafeydi. Oyunlarla aram sıkılaştıkca yazılımlarındaki doku ve yapı dosyalarına eklemeler yapmaya başladım. Özelliklede GTA oyunları için pek çok grafik pakedi araç silah vs yaması yapmışlığım vardır. (san andreas yamalarım fenadır)


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Kesinliklikle beni tanıyanlar bilir GTA serisine düşkünlüğümü. psp'ye özel çıkardığı versiyonlarıda oynayabilmek için için bilgisyarıma envai çeşit emülatör kurmuş adamım ben heyt yavrum.



2 yorum:

  1. Ali abi gmail ini verirmisin seninle detaylı şeyler konuşmam lazım.

    YanıtlaSil
  2. dc linki çalışmıyor =)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.