Mustafa "KomutanOrtekay" BEHAR Kimdir ?

Mustafa BEHAR Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız KomutanOrtekay yani Mustafa BEHAR'ı yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Mustafa BEHAR bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Mustafa BEHAR, Trabzon, 18.02.1989


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Lise mezunuyum, çünkü makine istediğim bir bölüm olmadığı için liseden sonra devam etmedim. Askerlik sonrası elde ki bilgileri sağlamlaştırmak için program kurslarına gidip sertifikalar kazandım. Şuan hali hazır okumaya devam ediyorum.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Asıl mesleğim teknik ressamlık, fakat şuan özel bir şirkette CNC programcısı ünvanı ile çalışıyorum.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa 2018 yılında başladım, aslında hep kafamın bir yerinde bu işi yapma hayali vardı. Daha öncesin de Youtube’da bir iki amatör denemem oldu. Yani Twitch yayıncılığı konusunda epey yeniyim.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Kendime koyduğum mikro hedefler oluyor, mesela 2019 ocak ayına kadar 1000 takipçiye ulaşmak. Bu tür mikro hedefleri tamamladıkça şevkim ve azmim artıyor. Tabi ki bu hedeflerin tamamı asıl resmi oluşturuyor fakat şuan için bunları konuşmam için çok erken. Asıl hedefim ise insanları mutlu etmek. Bunu da birtakım çekilişler yaparak insanlarla bir şeyler paylaşarak yapmaya çalışıyorum. Umarım ilerde çok daha fazlalarını dağıtabilirim.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Kendimi bildim bileli oyun oynarım. Mario’dan Tusubasa’ya, Tank’dan Mortal Kombat’a kadar başlayan atari serüveniyle diyebiliriz. Ama asıl oyun bağımlılığı tabi ki bir çok Türk gencinde olduğu gibi “Knight Online” dır. Tam 8 sene oynadım bu oyunu.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Güncel oyunlar arasında en sevdiğim oyun şuan için PUBG. Ama favori oyunum eski bir oyun olmasına rağmen  Kingdom of Amalur’dur. Hadi bir de araba yarışlarından örnek vereyim NFS MW.


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Vakitsizlikten diyebiliriz sanırım pek kimseyi izleyemiyorum. Daha ziyadesiyle Youtube üzerinden yayınlardan kesitler ve ya maç özetleri izleyebiliyorum. Takip ettiğim ve izlediğim Youtuber ise Rasher.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.