Sena "Senna" ALADAĞ Kimdir ?

Twitch Senna kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız Senna yani Sena ALADAĞ'ı yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Sena ALADAĞ'a bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Sena Aladağ, Trabzonluyum. 25 Ekim 1996'da doğdum.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Tabii. Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim, şu an staj yapıyorum. 5. senemdeyim -_- aslında hazırlığı atlamıştım ama bazı hastalıklar sebebiyle staj dersini almamıştım. Şu an sadece staj+proje+yayın yapıyorum.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Evet. Bence herkesin olması gerekli ya. Yayıncılık insanlara bir şey katmadan yapılmaz ve akademik başarı da buna dahil bence.

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa 2 sene önce, Theokoles'in "hem iyi oynuyorsun hem de enerjin yüksek, neden yayın yapmıyorsun?" demesiyle başladım ^^ İlk zamanlar gerçekten çok destek oldu. Okuyorsa tekrar teşekkür ederim.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Hedefim kadınların da iyi oynayabileceğini, oyunlarda competitive olabileceğini Türkiye'ye (ve neden olmasın, dünyaya) göstermek. Oyunlarda daha rahat olmalarını sağlamak.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

İlk oynadığım oyun paint shdfghds :3 Şaka bir yana, browser oyunu olarak mario ve kız giydirme oynayarak başladım. Sonra da Metin2 oynadım.

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

En sevdiğim oyunlar League of Legends, Rainbow 6:Siege ve CS:GO

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?


Alexiahill, Alaracle, bazen de wtcn ^^


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.