Miray "miraysaygun" Saygun Kimdir ?

Miray "miraysaygun" Saygun Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız Miray Saygun'u yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Miray Saygun'a bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

26 Ocak 1990 doğumluyum ve İzmirliyim.


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Aslında bu konuda detay vermek istemiyorum. Ailevi sorunlardan ötürü üniversite olayıma taş kondu. Liseden sonra gümrük müşavirliğinde sekreter olarak çalışmaya başladım. Sonrasında işi öğrenip ihracat departmanına geçip 3 yıl kadar devam ettim. Ardından en büyük hayalım pilot olmak olduğundan istifa edip sınavlara çalışmaya başladım ama malesef babam bu hayalimi sonsuza kadar mahvetti :)


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı:

Hayır. uzun süredir çalışmıyorum.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacak anlatır mısınız ?

2015 Yılıydı. Günümün çoğunu oyun oynayarak geçiriyordum. Bir arkadaşım bana neden yayın yapmıyorsun dedi. O zamana kadar twitchten haberim yoktu. Araştırdım ve aklıma çok yattı. Pilot olamıyorum ama hala sevdiğim bir işi yapabileceğim bir fırsat olarak görüp başladım.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

İlk başladığımda hedeflerim vardı. İyi izleniyordu cok fazla yayıncıda yoktu zaten. Ama aralar vermek zorunda kaldım. Şuan düzenli yapsamda bir yere gelmem imkansız. Çünkü cok fazla yayıncı var ve bu saatten sonra bir yere gelmek için hali hazırda büyük bir yayıncının etrafında olmalısınız yada çeşitli primlere başvurmalısınız. Bu da bana göre değil. Yani artık malesef bir hobi benim için yayın.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

İlk oynadığım oyunu hala daha arıyorum ama bulamadım:( Win95 in içindeki bir oyundu elinde ışın tabancasına benzer bir tabanca olan küçük bir karakter vardı bölümleri geçiyordun. Halamın bilgisayar dükkanı vardı bizim eve bilgisayar 6 yaşımdayken gelmişti her gelişinde de oyun getirirdi o şekilde başladım ve devam ediyorum.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

En sevdiğim oyunlar COD, BF serileri ve CSGO. Ama Age of Empiresıda hergün zevkle oynuyorum. 


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.