Gülcem "gulcemeow" Arslan Kimdir ?

gulcemow kimdir
Twitch ve Youtube dünyasından tanıdığımız Gülcemow yani Gülcem Arslan'ı yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Gülcem Arslan'a bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz: 

Ankarada yaşıyorum ve 1993 tarihinde doğdum. Memleketim ise Yozgat :)


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Aslında burası biraz karışık. İlk olarak adalet okuyordum. Son yılımda bıraktım yapacağım daha doğrusu seveceğim bir iş olmadığını fark ettim. Sonrasında ise veterinerlik okumaya başladım şu an hala öğrenciyim ama kararlarım gene değişebilir. Hayal ettiğim şeyler arkasından soluk soluğa koşmaya bayıldığım için kim bilir belki başka bölümler de okuyabilirim :)


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Tüm zamanım yayın yapmakla geçiyor. Yayın haricinde bir işim ve düşüm yok.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacak anlatır mısınız ?

Yayıncılığa 2015 yılında başladım. O zamanlar sadece profesyonel FPS oyuncusu idim. Fakat çalıştığım şirket benden yayın yapmamı isteyince yapmak durumunda kaldım ve bir daha da bırakmadım. 


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

En başından beri hedefim, beni izleyen arkadaşların beni sadece oyunum için izlemeleriydi. Çünkü çok fazla muhabbet edemeyen birisiyim. Yani tek özelliğim sanırım oyunları biraz daha iyi oynamam. Açıkcası tam olarak bir hedef koymadım kendime eğer bir hedef koysaydım iş hırsa dönerdi ve tadı kaçardı.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

İlk oynadığım oyun yapay zekaya karşı Age of Empires idi. Kendi evimde bilgisayar yoktu sadece atari oynayabiliyordum. Sonrasında bilgisayar geldiğinde tek başıma karıştırmaya başlayıp Knight Online ardından da aşık olduğum CS 1.6'yı oynamaya başladım. Tam olarak oyunlarla ilişkim nereden başladı bilmiyorum. Önümde örnek birisi de yoktu aslında. Gelişi güzel oynadım diyebilirim :)


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

En sevdiğim oyun Mafia 2. Oyunu oynadıkça saçma bir tebessüm kaplıyor yüzümü. Fakat genel olarak FPS oyunları tercih ediyorum. 


5 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.