Batuhan "BatuGame_TV" Bayraktar Kimdir ?

Batuhan BatuGame_TV Bayraktar Biyografi
Twitch ve Youtube dünyasından BatuGame_TV nickli Batuhan BAYRAKTAR'ı yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Batuhan BAYRAKTAR'a bizi kırmayı yanıtladığı için çok teşekkürler.


Nerelisiniz ve kaç yılında doğdunuz ?

Doğum yerim Ankara, 14.01.1991 doğumluyum.



Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?


Açıkögretim son sınıf öğrencisiyim bitmek üzere. Bundan önce  2 yıl Mustafa Kemal Üniversitesinde Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon okudum.



Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı? 

Yayıncılık dışında mesleğim var. 3 boyutlu modelleme ve görselleştirme uzmanıyım.



Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?


Yayıncılığa başlayalı 1 yıl oldu. İlk olarak Twitch TV'yi üniversitede oda arkadaşımdan görmüştüm. Onunla birlikte o zamanlar League of Legends yayınları izlerdik. O zamandan beri aklımdaydı ama internet ve bilgisayar sıkıntısı yüzünden 1 yıl önce başlayabildim yayın yapmaya.



Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Başlarken belirli bir hedefim yoktu. Tamamen uzun zamandır aklımda olduğu için başladım. Hedefim twitch tv kanalındaki benim gibi yeni ama kaliteli, büyümeye çalışan Türk yayıncılara destek olmak ve bu işi bir meslek haline getirmek.



İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ? 

Oyunlarla aram çok eskilere dayanıyor. O zamanlar ilk olarak atari salonlarına gidip bir kaç jeton alıp oyun oynayıp evime dönerdim. Oyunlarla ilk tanışmam bu şekilde oldu. İlk oynadığım oyunlar contra ve mustaphaydı.

  

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Şu an yayınlarımda oynadığım ve en sevdiğim oyunlar genelde battle royale oyunları. ( Battle royale oyunları furyasından bende etkilendim ) Genelde Fortnite ve PUBG oynuyorum.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.