Ripple XRP Hakkında Bilgi

ripple-xrp
Ripple XRP 2012 yılında RippleNet tarafından kurulmuş bir kripto paradır. Bildiğiniz gibi piyasada binlerce kripto para vardır fakat Ripple bunlardan farklıdır çünkü belirli bir madenciliği yapılmıyor, ledger isimli blockchain benzeri sistemle şirket tarafından yönetiliyor. Diğer kripto paralara nazaran merkezi bir yerden yönetiliyor.
ripple-xrp-nedir
Ripple XRP Banka ve şirketlerin aktif olarak kullandıkları bir kripto paradır. Bitcoin'in ensesinde olan Ripple daimi yükseliş içinde olduğu için zamanla Bitcoin'i geçip tahtı bitcoinin elinden alacağıda söylentiler arasında. 1 Ay gibi kısa bir süre içerisinde piyasa hacmini 10-12 kat arttırmayı başarmıştır. Aşağıdaki grafikte büyük yükseliş fark edilebiliyor. ripple-xrp-coin-nedir Ripple Bitcoin ve diğer coinler gibi maden vb. işlemler ile kazanılmadığı ve bir merkez tarafından yönetildiği için ilk başta 100 milyar tane üretildi ve bu meblağnın sadece 38.7 milyarı piyasada dönüyor. Şu anda Kripto para listesinde ilk 3'te Etherium'un 27 Milyar dolar fark ile önünde 2. sırada aynı zamanda 1. sıradaki Bitcoin ile arasında 147 milyar dolarlık büyük bir fark bulunmakta.

Ripple yatırımı yapmak istediğiniz şirket vs. araştırmasını iyi yapmanız gerekmektedir. Yatırım yapacağınız platformun alım-satım farklarını incelemeniz sizin açınızdan kar yapıcı unsurdur. Bilindiği üzere kripto paralar çok sık iniş ve çıkış yaptıkları için alım-satım oranlarıda aynı şekilde değişkendir en iyi yeri seçmeye çalışın.
ripple-coin-nedir
Yatırım yapılacak platformu seçtikten sonra en iyi şekilde korunması için çift aşamalı güvenlik sistemini kullanın. 2FA'yı açın ve Google uygulaması olan Authenticator kullanın. Her giriş yaptığınızda size özel şifreler oluşturulur aynı zaman hack gibi olaylardan sakınmış olursunuz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.