CS:GO Kutularla Jackpot Oynama Siteleri

CSGO-Kutularla-Jackpot-Oynama-Sitesi
CS:GO kutuları ile jackpot ve coinflip oynamak isteyen dostlar için bi kaç siteyi derledim. Çoğunluk keyif için kutuları ile oynamak istiyor açıkcası bu çoğunluğun içinde bende varım. Geçtiğimiz akşam elimdeki 15 kutu ile 3 siteye girdim. 900 Tane kutu ile çıktım. Sonuç olarak zengin olmadım ama sebepsizce eğlendiğimi söyleyebilirim.

CSGOWolf.net

CSGO.Eco

CSGO-Dope.com

Bu site vereceğim diğer sitelere nazaran en fazla item/kutu dönen sitedir. Bir pot'a en fazla 10 item basabilirsiniz. Genelde ortada 200'den fazla item oluyor. Pot'un dolma süresi 2.5 dakika ve üst item limiti 250 olduğu için kolay kolay dolup kapanmıyor. Ortalama 70-100 arası bir online sayısı kesin oluyor. Sitenin sağ tarafında daimi günlük item çekilişleride oluyor takip ederek katılabilirsiniz. İsminizin yanına csgo-dope.com eklerseniz kazandığınızda kesilecek itemlerden %5 kar'a geçebilirsiniz.

WinFortune.co

Bu sitede aynı şekilde bolca kutu ile girip aynı şekilde bol bol kutu ile çıkabileceğiniz sitelerdendir. Fakat CSGO-Dope gibi yoğunluk söz konusu değildir. Bunun en büyük sebebi ise sitenin birden fazla oyunun itemleri ile oynanan oyun türlerini içeriyor olması. Hatta steam kartları ve steam arkaplanları ile jackpot oynayabileceğiniz oyunu bile bulunmakta. Ortalama 10 - 12 online sayısı oluyor.

Skinswin.com

Bu sitede kutuların yanı sıra en düşük fiyatta olan itemlerinizlede kolayca oyun kazanabilirsiniz. Ama işin kötü tarafı bazen yüklü miktarda giren oyuncular oluyor o biraz sıkıntı. Yani 0.50$ üstüne 50 dolar atan adam bile olabiliyor ama çok sık değil. Online sayısı genelde 40 ile 70 arasıdır. Minimum 0.05 item atabilirsiniz ve en fazla 10 tane.


CSGOBetShark.com

Bu site CSGOFast'in ana temasına kurulmuş yine kutular ile oynayabileceğiniz bir sitedir. Online sayısı 20 ile 40 arasında gidip gelmektedir. Alt limit olarak en düşük 0.10$ ekleyebilirsiniz ve en fazla 10 item koyabilirsiniz. Steam nick'inizin yanına csgobetshark.com koyarsanız kazandıklarınızdan kesilen itemlerin %5'i kar olarak sizde kalır.

Drop777.com

Sadece CS:GO değil PUBG, Dota 2'ninde çöp itemleri ile burada birşeyler kazanabilirsiniz. Yine aynı şekilde bolca kutu kazanabileceğiniz bir sitedir. Alt limit bulunmamakta ve en fazla 25 item ekleyebilirsiniz ki bu oldukça yüksek bir rakam. Ortalama 130 ile 250 arası online sayısına sahip oluyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.