CS:GO - PUBG Güvenilir Kutu Açma Sitesi DropGun

Son zamanlarda bildiğiniz gibi yeni çıkan oyunlar ile genişleyen Steam marketinin bir sonucu hale gelen rulet, jackpot ve kutu açma siteleri oldukça revaçta. Bu sitelerden biriside DropGun'dır. Site yapısı itibariyle kutu açma sitesidir. Güvenilirliğini Gambit E-Sports takımına sponsorluğu ile tasdiklediğini düşünüyorum. İlk olarak Referans sistemi ile başlamak istiyorum:

Bedava 1 Dolar Kazanmak İçin Tıklayın ve Giriş Yapın

Yukarıdan tıklayıp girdiğiniz takdirdi site üzerinde 1 dolar bakiye kazanabileceksiniz. Referans sistemi diğer rulet ve kutu açma sitelerine nazaran daha vicdanlıdır. Bunu söylememin sebebi getirdiğiniz üyelerin oynadıkları paralardan %15 gibi bir kazanç elde etmenizdir. Çoğu sitenin referans level sistemi olduğu için hiyerarşik bir şekilde referans kazandıkça %'niz artıyor fakat bu sitede böyle birşey söz konusu değildir. Hiç uğraştırmadan doğrudan %15 gibi bir kazanç sağlatıyor. Referans kasmak istiyorsanız facebook'taki CS:GO ve Çeşitli oyun gruplarında ilgi çekici bir şekilde paylaşabilirsiniz.

CS:GO Kasa Açma

Kutu yelpazesi oldukça iyidir. Tabi sitenin tek dezavantajı diğer çoğunluk kutu açma siteleri gibi kendi kutunuzu yapmanıza izin vermiyor olmasıdır. Sitede CS:GO üzerindeki standart kasaların dışında da Takımlara ait hazırlanmış kasalar bulunmakta ve doğal olarak sponsoru oldukları takım olan Gambit E-Sports'un oyuncuları için ayrı ayrı kutular bulunmakta.
Site üzerinde kasalara sık sık indirimler uygulanıyor kaçırmazsanız güzel kar'lar edebilirsiniz. Örneğin aşağıdaki kutu 15$'dan 5.45$'e indirilmiş ve bu indirim gerçekten bu kutu için güzel bir indirim.
Site bünyesinde büyük çaplı çekilişler yapılıyor. En son bu yılbaşı için 1500$ site bakiyesi çekilişi yapıldı. 1100 kişiye 1$'lık bakiye 4 kişiyede 100$ dağıtıldı.  Sitenin twitter adresindende günlük olarak çekilişler yapılmakta.

PUBG Kasa Açma

CS:GO kasa bölümüne nazaran tabiki daha az içerik var. Ama unutmamak gerek PUBG'nin item işleri CS:GO kadar popüler hale henüz gelmedi fakat iyi para kazandırdığı yadsınamaz. Aynı şekilde kasalarda zaman zaman indirim yapılabiliyor sıkı takip etmek gerekiyor sadece.

Aynı zamanda Dota 2 ve H1Z1 kasa açma bölümleride mevcuttur fakat eskisi kadar popüler bir kitleye sahip olmadıkları için aşırı bir kullanım söz konusu değildir.

Bakiye Yükleme

G2A Pay ve Banka Kartları ile ödeme mümkündür. Minimum 5$ yatırılabiliyor. Paypal üzerinden Gift Card satın alınabiliyor. Promo Code kısmı genelde büyük yayıncılar için anlık olarak dağıtılan kodlardan oluşuyor.
Bakiye yatırmak için ITEM'de verebiliyorsunuz hatta sadece CS:GO itemi değil. PUBG, Dota 2 ve H1Z1 itemleride yatırabiliyorsunuz. Site üzerinde oyunu dönen bütün oyunların itemleri bu site içerisinde bakiye karşılığı bulunmaktadır.

DropGun İletişim 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.