Crycash Hakkında Bilgi

Efsane oyunlar arasında yer alan Crysis oyununun yapımcı şirketi Crytek, 3 Türk kardeş tarafından Almanya'da kurulmuştur. Son yıllarda patlayan kripto para dünyasına onlarda girmek istiyorlar. Ana hedef olarak oyuncuları merkeze oturtmak isteyen Crytek, Crycash adını verdikleri kripto coin ile piyasaya giriş yapıcaklar.
crycash-nasil-alinir
Oyun ve oyuncu merkezli bir kriptop coin olacaktır. 12 Aralık 2017 ve 2018 15 Ocak arası coin satışı yapılıyor ve yakın zamanda piyasaya atılacaklar. Crycash'in pastadaki en büyük sahibi olan Crytek, kendi satış yaptığı hizmetlerine Crycash ile ödeme yöntemi koymayı planlıyor.
crc-crycash
Crycash ilk olarak steam üzerinde ücretsiz bir şekilde oynanabilen Warface oyunu ve Cryengine üzerinden hizmet verilecektir. Oyuncuların oyunlar üzerinden kazanmalarını hedefleyen bir sistemdir.

Crycash, Plink adında ücretsiz bir şekilde yayınlanan cüzdan ve ulaşım uygulaması vardır. Çeşitli etkinlikler için e-Sport platformu, reklam, oyun turnuvaları ve sanal bir pazar olarak 4 farklı bileşenden oluşmaktadır. Sektörde oyun ve oyuncu baz alınarak yapılan ilk kripto coin olduğu için Crycash'in yüksek potansiyeli olduğunu söyleyen Crytek yöneticisi, ileriye dönük planlarının daha da katlanarak gideceğini belirtti.

Crycash şu an piyasada 780101 adet vardır.

Crycash ile E-Sport müsabakalarına bet oynayabilirsiniz.
Crycash sistemi üzerinden oyun içerisindeki öğelerinizi başka oyunculara satabilirsiniz.
Crytek'e ait olan Warface oyununun içerisindeki öğelerin alım-satımını Crycash ile yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.