CS:GO Türk Yapımı Skinler

CS:GO için skin yapma işi bildiğiniz gibi oldukça teferruatlı ve emek isteyen bir iş. Kimi arkadaşlar adobe ile muhteşem şeyler tasarlayıp bu tasarımla silahlara entegre ediyor kimiler ise çakal olduğu için google'dan resim bulup yapıştırmayı tercih ediyor. Tabi google amcadan alınanlar iplenmiyor. Türklerden skin işlerini emek harcayan çok fazla kişi yok malesef. En azından benim bildiğim yok. Daha önce bu başlıkta video atmıştım şimdide yayın olarak paylaşmak istedim.

USP-S | Ata's Sign (Workshop'a Git)

Bu skin'in yapımcısı Onur Oktay'dır. Aşırı sade bir skin olduğu için çok hoş bir görüntü çıkmış ortaya. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası ve alt kısımda bulunan Ay Yıldız görüntüsünün muhteşem sadeliğiyle uyumu muazzam. Tabi malesef bu tarz ülke vb. şeylerin oyuna gelmesi yasaktır. Yinede başarılar.

Revenge | M4A1-S (Workshop'a Git)


P90 | Kaplan (Workshop'a Git)

Almancı bi dayının yaptığı bir skin. Asiimov'a benziyor fakat Kaplan figürü çok hoş görünüyor. Yapımcısının söylemesine göre 3-4 saatlik bir çalışmasının sonucuymuş. Bu tarz bir skinin geleceğini ben yinede düşünmüyorum diğer skinlere nazaran çok sakin gözüküyor. Yinede başarılar.

AWP | Turkish Design (Workshop'a Git)

Skinin yapımcısı Janberk Kızılkaya'dır. Skin'i trollüğünemi yapmış yoksa ciddi mi hala çözemedim ama skinin workshop üzerindeki açıklaması beyin yakan düzeyde trollük içeriyor. Skinin kendisinden öte isminden dolayı bile alınmama sebebi malesef.

R8 Revolver | Wooden (Workshop'a Git)

Skinin yapımcısının ismi Namık'tır. Soy adını bulamadım malesef ama bir adet Youtube kanalı bulunmakta buyrun https://www.youtube.com/c/AndroidGamerExplorer Revolver çok kullanılan bir silah değil fakat bu skin çok yakışmış. 

1 yorum:

  1. URL değişti; https://www.youtube.com/c/MPPCGamesHDR

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.