Çocuklar İçin Bulmacalı Öğretici Android Oyunlar

Cocuklar icin Bulmacali Ogretici Android Oyunlar
Önceki yazımda bildiğiniz gibi 0-7 yaş grubu için eğlenceli ve öğretici oyunları derlemiştim. O yazımda önceden bildirmiştim bu yazıyı yazacağımı. Bu yazımda çocuklar için telefon ve tabletlerine yükleyebilecekleri yapboz, bulmaca tarzı oyunları derledim.

Çocuklar İçin Hayvan Bulmacası Oyunu
Cocuklar icin Hayvan Bulmacasi Oyunu
Bu oyunumuzda çocuğunuz çeşit çeşit evcil ve yabani hayvanları tanıyacaktır. Oyunu oynaması çok basittir sol tarafta bulunan hayvanları oyun üzerindeki uygun bölümüne eşleştirerek bölümü bitiriyor. 

Çocuklar İçin Mobilya Bulmaca Oyunu
Cocuklar icin mobilya Bulmacasi Oyunu
Bu oyunumuz çocuğunuzun çeşitli eşyaların isimlerini öğrenmesini ve çocuklarınızın eşleştirme, dokunsal ve ince motor becerilerini geliştirmesine yardımcı olur. Onlar oyundaki işlemleri başardıkça onları alkışlayarak yada tezahurat ederek desteklemeye unutmayın onları teşviş edecektir.

Çocuklar İçin Araç Bulamaca Oyunu
Cocuklar icin arac Bulmacasi Oyunu
Çeşitli iş makinası ve arabaları ilgili boşluklara yerleştirerek bölümleri geçebildiği bir oyun. Çok fazla bölümü olduğu için uzun uzadı bir şekilde oynayabilirler.

Çocuklar İçin Dinazor Bulmaca Oyunu
Cocuklar icin dinazor Bulmacasi Oyunu
Değişik görüntüleri olan dinazorlar çoğu çocuğun ilgisini çekmiştir. Bu oyunda diğer bulmaca oyunları gibi dokunsal ve eşleştirme yeteneklerini geliştirecek türdendir. Uygun boşluğa uygun dinazoru getirerek bölümü geçebilirler aynı zamanda uzun bir bölüm listesi vardır.

Sitenin biraz dışında bir yazı oldu ama çevremdeki çocuklardan görünce böyle bi derleme yapasım geldi. Yaşlandımmı lan ben acaba? 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.