Güvenli Steam ve Origin Hesap Satışı Yapılan Siteler

Çoğu kişinin meşguliyet sebebi ile oyunlarda elini eteğini çektiğini biliyoruz. Okul durumu bu olayların başında geliyor. Peki Steam hesap satışı işleri nasıl yapılıyor ? yada  Hangi sitelerde steam hesap satılır ? Biraz araştırma yaparak güvenilir ve kaliteli siteleri bir çatı altında topladım. Umarım işinize yarar.

Öncelikle yerli hesap satış sitelerden başlamak istiyorum.

HesapSatis.com
steam hesap satisi
Türk ekip tarafından oluşturulan bu sitede sadece Steam ve origin hesaplarınızı satmıyorsunuz, aklınıza gelebilecek çoğu oyunun hesap satışlarını bu siteden halledebilirsiniz. Clash of Clans hesap satışı yada Wolfteam hesap satışıda yapabilirsiniz.

Şu an itibariyle sitede 1800'den fazla ilan bulunmakta ve 2000'den fazla aktif kullanıcı vardır. Açıkcası bu siteyi eklemek ile eklememek arasında kaldım çünkü sitenin satış konusundaki tek yardımı ilan ekletmesidir. Herhangi bir hesabınızın bilgilerini, gerekli resimlerini ve iletişim adreslerinizi ekliyorsunuz ardından yayınlıyorsunuz. Facebook'taki takas grupları gibi düşünün bu sitede de yine satışı siz yapıyorsunuz.

OyunFor.com
steam satma
Oyun For sektörde oyun ile ilgili herşeyin satışını yapan ve yaptırabilen müsait bir yapıya sahip bir sitedir. Anladığım kadarıyla OyunFor item ve wallet satışında olduğu gibi bunda da havuz sistemi ile çalışıyor. Yani hesap satışları kosunuda aklınızda şüphe vs. kalmasın. Ne satın alırken ne satarken paranızın cortlamasının ihtimali yoktur. Hesabınızdaki oyunları orada doldurulması gereken alana eksiksiz yada fazladan olmadan şekilde yazınız. Açıklama kısmınada gerekli şeyleri yazarak yayınlayabilirsiniz.

Öncelikle yabancı hesap satış sitelerden başlamak istiyorum.

G2G.com
steam ve origin hesap satma
Yabancılar arasında en sağlam sitedir hatta üstte verdiğim yerli sitelerden bile iyi bir platform. Öncelikle hesap oluşturduktan sonra ana sayfada satıcı olmak için doldurulması gereken kişisel bilgi alanı var. Oradaki gerekli bilgileri doldurduktan sonra hesap satışı yapabilmeniz için onay beklemeniz gerekiyor. Onay işi kolay hallediliyor ondan sonra satış yapabilirsiniz. Üsttekiler gibi aynı şekilde hesabınızın detaylarını yazın ve gerekli resimlerini koyun ve satışını bekleyin. Her türlü ödeme yolu mevcuttur haberiniz olsun.

Playerauctions.com
Steam hesap satma sitesi
Havuz sistemli sağlam bir site ve güvenlik üst düzeydedir. Paranızın ve hesabınızın yanma olasılığı 0'dır. Kişisel bilgilerinizi girmeniz güvenlik açısından çok önemlidir. Merak etmeyin bu tarz kişisel bilgilerinizin gizliliği üst düzeydedir. Canlı destekleri eğer ingilizcenize güveniyorsanız 7/24 açıktır. 1999'dan beri online platformda hesap satışının öncülerindendir.

Siteler hakkında detaylı satış bilgisi verememiş olabilirim kusuruma bakmayın. Eğer satış yapmak istiyorsanız hepsine satış için ilan koyabilirsiniz sağlam sitelerdir. Umarım işinize yarar, iyi satışlar.

6 yorum:

  1. Steam hesabımı bende satmak istiyordum ve çok tedirgindim hırsızlık olayı olur diye. Bu yazıdan sonra güvenli bir şekilde satışı gerçekleştirdim.Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. kardeş bende satmak istiyorum hesabım 1 kere çalındı geri aldım oyunfora koydum bi türlü site satışı bilerek gerçekleştirmedi üstüne dalga geçiyorlar başka siteler olduğunu görmem beni uyandırdı

    YanıtlaSil
  3. G2g hiç güvenilir bi site değil 2 aydır paramı alamıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Parayı nasıl g2g den hesaba çekiyoruz bilen var mı

    YanıtlaSil
  5. hesap satmak için yabancı sitelere bakıyordum hesaba parayı aktarırken swift ücreti istiyor 25 dolar felan iyide sattığımız ürün o kadar hiç cazip değil tavsiye etmem

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.