Trove FPS Arttırma - Trove FPS Boost


Bildiğiniz gibi Trove , Minecraft tarzı bir oyun olarak adlandırılıyor çoğunluk tarafından. Fakat Minecraft'ta olduğu gibide Trove'da da fps açısından sıkıntılar çıkabiliyor. Sonuçta büyük çaplı haritaları ve çok fazla grafik detayları bulunan oyunlar. Trove'da fps arttırmanın birkaç fazla yolu var ama ben sadece laptopta oynadığım zamanlarda kendi yaptığım taktiği sizlere göstereceğim. Aşağıdaki adımları dikkatli ve düzgün bir şekilde yapınız.


Öncelikle Çalıştır'ı açın ve devmgmt.msc yazın ve tamam'a tıklayın. (Aşağıdaki örnekteki gibi)

trove fps arttırma

Aşağıdaki görüntüdeki gibi İşlemciler alanına gidin ve kontrolünüzü yapın. Eğer işlemciniz i3 vs. ise bu işlemi yapmanız herhangi bir işe yaramayacaktır. Bu işlemde kabaca anlatmak gerekirse bütün gücü işlemcinin bütün bölmelerine yayarak eşit dağılım sağlıyor ve bundan dolayıda sıkışma gibi durumlar olmayacaktır. İşlemciniz hiç yoktan iyi olması lazım.

trove fps arttırma yolları

Şimdi emin olduktan sonra yapım işlemine başlıyoruz:

- Tekrar Çalıştır'ı açın,
%appdata% yazın ve tamam'a tıklayın,
- Ardından açılan klasörde Trove klasörünü bulun,
- Açılan klasörde bulunan Trove.cfg isimli dosyayı sağ tıklayıp WordPad olarak açınız.
trove fps



Ardından aşağıdaki resimdeki alan açılacaktır ve resimde altı çizili olan " Multithreaded = " kodunun karşısına true yazıp kaydediceksiniz ve kapatıcaksınız.

trove-fps-arttırma

Trove fps sorunu çoğunluk bi kısım için çözülmüş olacak fakat unutmayın işlemci bu konuda önemli. Öldürmeyecek bi işlemci lazım sürünsek yeter. Ben Laptop'umda Trove'da fps'i bu şekilde arttırmıştım. Umarım işinize yaramıştır.

Yorum yapmayı ve görüşlerinizi bildirmeyi unutmayın ve bu arada diğer Trove yazımada bi göz atabilirsiniz.

Trove Flux Kasma Rehberi

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.