En İyi Oyun İndirme Siteleri



Steam,Origin vb. dijital platformlarda orjinal oyun alabilecek maddi durumda olmayan arkadaşların mecburi şekilde başvurdukları korsan oyun indirme siteleri oldukça revaçta. Bu listede oyun indirme sitelerini kendi açımdan kategorilere ayırdım. Hepsi güvenilir sitelerdir.

Silah Oyunları İndir
https://saglamindir.net bu kategori için bence biçilmiş kaftandır. Tom Clansy Rainbow'dan tutun aklınıza gelebilecek her türlü silah oyununu buradan indirebilirsiniz. Tabi sadece silah ile sınırlı değil film,dizi,ek program vb. herşeyi buradan indirebilirsiniz ama benim kategori listemde yeri silah oyunlarındadır.

Android / IOS APK İndir
https://www.fullprogramlarindir.com/ bu kategoride daha önceleri defalarca kullandığım siteyi sizlere sunmak istedim. Farklı alternatif indirme linkleri, pratik site tasarımı ve bünyesinde bulundurduğu genel toplam +25.000 oyun,film,apk ve birçok çeşit ile en sevdiğim siteler arasındadır. Aynı zamanda şikayet ve önerilerinize anında cevap vererek benim gönlümde ayrı bi yeri vardır.

Program İndir
https://www.saglamoyun.com/ bu kategoriye ismine nazaran bünyesinde oyundan çok ek program ve film,dizi bulunduran bir siteyi ekledim. Bir önceki kategoride işlediğim site gibi oldukça geniş bir skalası var. Bu siteninde yöneticileri kibar ve bir o kadarda hızlı bir şekilde şikayet ve önerilerinize cevap veriyor.

Strateji ve Yarış Oyunları İndir
http://fulloyun.com/ Bu siteyi bu kategoriye ekleme sebebim sektörde en bilinen sitelerden olmasıdır. Bu siteyi kullanmışlığım yoktur fakat yorumlar ve yaptığım çeşitli araştırmalar neticesinde güvenli ve kaliteli olduğu kanaatine vardım. Ama malesef güncel bir site değil en son 2016 yılında yayın eklemişler. Aktif olmayan bir site olmasına rağmen önceki senelere ait olan strateji ve yarış oyunlarını buradanda indirebilirsiniz.

Bilgisayar Oyunları ve Programları İndir
http://www.ahmetturan.org/ bu siteyi bir kategoriye eklemek istemedim açıkcası https://www.fullprogramlarindir.com/ sitesinide eklemek istemezdim ama genel anlamda apk yükledikleri için bu şekilde bi ayrım yapmak istedim. Ahmet Turan bey indirme siteler arasında "bence" en güzel tema ve kullanış açısından en kaliteli indirme sitesi olduğunu düşünüyorum. Site bünyesinde tam tamına 6050 adet dosya bulundurmakta ve ayrıca aktif bir biçimde eklemeyede devam ediyorlar. Yorumlara hızlıca cevap vermeleride cabası.


Benim listem kısaca bu şekildedir. Hepsi başarılı ve güvenilir sitelerdir, umarım işinize yaramıştır.

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.