CS:GO Pure Server File [GAME]\pak01_001.vpk Hatası Çözümü



CS:GO'da lobide yada oyun oynarken birden atan saçma sapan hatalar bolcadır bilirsiniz. pak01_001.vpk Hatasıda bunlardan birisidir. Her ne kadar en bilindik lobi hatalarından birisi Vac Error olsada bu gibi basit dosya hatalarıda bolcadır malesef.

Şimdi bu hatanın çözümü için aşağıdaki adımları doğru ve sıralı bir şekilde yapmanız gerekmektedir;

Bilgisayarım / Program Dosyaları x86 / Steam / SteamApps / common / Counter-Strike Global Offensive / csgo uzantısını izleyin ve aşağıdaki resimde bulunan dosyayı siliniz.


Sildikten sonra aşağıdaki indirme butonuna tıklayarak ihtiyacımız olan programı indiriniz.

Recuva İndirmek İçin Tıklayın

Programı indirdikten sonra hızlıca kurunuz ve aşağıdaki ekrana gelene kadar hızlı bir şekilde kurulumu bitirin.


Yukarıdaki ekrana geldiğimizde kırmızı ile işaretli alanın sağ tarafında bulunan arama butonuna en başta dosyasını sildiğimiz klasörün uzantısını yazıyoruz;

Yani bunu Bilgisayarım / Program Dosyaları x86 / Steam / SteamApps / common / Counter-Strike Global Offensive / csgo ve ardından üstteki resimde kırmızı ile işaretli alandaki butona tıklayınız.

Bekleme ekranı bittikten sonra aşağıdaki gibi sildiğimiz dosya yeşil yanmış bir şekilde gözükecek ve onun yanına tik işareti koyup sağ altta bulunan butona tıklayınız. Ve sonra en başta dosyayı sildiğimiz csgo klasörünü seçip onaylayın.



Ve bu şekilde Pure Server File [GAME]\pak01_001.vpk hatasından kurtulmuş bulunuyoruz.

Başka oyunlarda aldığınız hatalar varsa yorum olarak ya da ILETİŞİM alanından mesaj atarsanız çözümünü araştırıp kısa zamanda ekleyeceğime şüpheniz olmasın.

3 yorum:

  1. yukarıda pak01_001.vpk yazmışsınız ama resimde pak01_007.vpk silinmesi isteniyor görsel mi hatalı yoksa bu şekilde mi olacak pak01_001.vpk yı silmemiz gerekmezmi lütfen yardım edin

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.