ELDEN RING FPS Arttırma (FPS Fix)

ELDEN RING FPS Arttırma
Ek1: ELDEN RING FPS Arttırma

ELDEN RING
gibi bir oyunun çıkması bildiğiniz gibi Skyrim gibi bir oyun ardından oldukça hevesli ve hype dolu beklenmekteydi. İşte o büyük gün geldi çattı! Herkesin beklediği Elden Ring çıktı ve deliler gibi çıkar çıkmaz tutmuş durumda. Bütün oyuncuların ilk intiba olarak yaptıkları yorum "MÜ KEM MEL" oldu tabi ki. Peki nedir bu Elden Ring'in olayı? Tabi ki Skyrim örneği biraz yanlış olabilir fakat o kasvetli havayı Dark Souls ve Skyrim gibi farklı güzel oyunlarla ancak anlatabilmekteyiz. Elden Ring son zamanların en çok beklenen souls oyunlarından birisidir. Diğer souls oyunlarına oranla çok daha fazla hype ile beklenmesinin en büyük nedeni kesinlikle sunduğu gothic ve karanlık dünyası ile bu dünyayı tüm fantastikliği ile zor bir hale getirmesi ve aynı zamanda sizlere bu zorluğu arkadaşlarınızla ya da diğer hiç tanımadığınız oyuncularla oynama imkanı sunmasıdır.


Oyunu ilk indirdiğiniz saatlerden beri bu zamana kadar sorunsuz oynamış olmanız çok mümkün değildir. Çünkü genelde oyunlar sistem gereksinimlerine uygun şekilde optimize olmayı otomatik yapar fakat bilgisayarınız bu optimizasyonu biraz performans'a yönelik değil de kalite'ye yönelik yapabilir. Sizlere bu yazımızda ELDEN RING FPS arttırma yollarını basit bir şekilde göstereceğiz. Sizler de ELDEN RING fps fix yollarını aradığınız için buraya geldiyseniz, doğru adrestesiniz. Öncelikle yazımızda sizlere 2 tür fps düzeltme yolunu göstereceğiz. Birisi oyun içerisindeki ayarlarınız için önerilen, diğeri ise doğrudan ekran kartınıza dayalı bir tekniktir, adımları dikkatlice yapmanız gerekmektedir. İyi oyunlar dileriz.


ELDEN RING FPS Arttırma

1. Teknik
  • Masaüstünüze sağ tıklayın ve NVIDIA kontrol panelini açın.
  • Program ayarlarına gidin
  • Ekle düğmesine tıklayın ve eldenring.exe'ye gidin (Program Files içindeki konumunu bularak seçiniz)
  • Kontrol paneline eklendikten sonra gücü bulun yönetim modu ayarını seçin ve bunu Maksimum Performansı tercih edecek şekilde değiştirin. (Genelde Yüksek Kalite modunu otomatik seçmektedir)

2. Teknik (Oyun İçi Ayarlarınızı Aşağıdaki Gibi Yapınız)
  • Shadow Quality - Medium
  • Effects - Medium
  • Grass Quality - Medium
  • SSAO - Medium
  • Shader Quality - Medium
Umarız ki sizler için keyifli bir oyun deneyimi sunacak düzeyde FPS boost yapmanıza yardımcı olabilmişizdir, iyi oyunlar dileriz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.