Dying Light 2 Intro Kapatma (Skip Intro)

Dying Light 2 No-logos
Ek1: Dying Light 2 Intro Kapatma

Dying Light çıktığı ilk günden bu zamana kadar hala daha çılgınlar gibi oyuncu kitlesi sayesinde gündemden düşmemekteydi. Şimdi ise Dying Light 2 ile piyasayı daha da çılgına çevirmiş durumdadır. Oyuncular daha önce buna benzer deneyimi Dead Island ile yaşıyorken aynı ekipten bu sefer böyle bir açık dünyalı zombi temalı bir oyun çıkması ellerini daha da güçlendirdi. Gece-gündüz dengesi, açık dünyası, efsane zombi çeşitliliği, ana ve yan görevlerin çeşitliliği ve sıkıcı olmaması, daha da güzeli ise mükemmel bir parkur keyfi yaşatmaktadır.


Dying Light 2 oynamaya başladıysanız eğer birçoğunuzun fark ettiği bir şey ise intro kısmı her defasında tekrar tekrar görerek sıkılmaya başlamışsınızdır. Biz de sizler için kolayca Dying Light 2 intro kapatma kodunu göstererek ebediyen bu sıkıcı girişten kurtulmanızı sağlayacağız. Aşağıdaki görselleri takip ederek yazacağınız -nologos kodu ile birlikte tamamıyla kurtulacaksınız. İyi oyunlar dileriz.


Adım 1: Öncelikle Steam kütüphanenize girerek Dying Light 2'nin üzerine sağ tıklayarak "Properties (Özellikler)" tıklayın.
Dying Light 2 Intro Kapama
Ek2: Dying Light 2 Skip Intro


Adım 2: Açılan ekranda "General" sayfasında alt kısmında "Launch Options (Çalıştırma Seçenekleri)" bölümündeki boş alana -nologos yazarak bu Dying Light 2 intro kapatma işlemi gerçekleşmiş olacaktır.
Dying Light 2 Skip Intro
Ek3: Dying Light 2 Intro Kapatma (Skip Intro)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.