PDKS Cihazı ile Personel Devam Kontrolü

PDKS-Cihazi-ile-Personel-Devam-Kontrolu
Ek1: PDKS Cihazı ile Personel Devam Kontrolü

PDKS cihazı
sayesinde işletmenizin ihtiyaç duyduğu personel devam kontörlü sistemini tasarlayabilirsiniz. ZKTeco kart okuma sistemlerinden parmak izi okuma ve yüz tanıma sistemlerine kadar birçok seçenek sunmaktadır. Geniş ürün yelpazemi, farklı ölçekteki işletmelerin ihtiyaçlarını ele almaktadır.

İşletmenize En Uygun PDKS Cihazı

İşletmeniz en uygun PDKS cihazı, sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak cihaz olacaktır. 1 saniyeden kısa sürede tanıma ve doğrulama gerçekleştiren yüz tanıma sistemleri, insan hareketinin fazla olduğu alanlarda tercih edilebilir.

Kart okuma sistemleri ise yetkilendirmenin önemli olduğu alanlarda en çok tercih edilen PDKS uygulamalarıdır. Kart sistemi ile sadece giriş yetkisi ve erişim izni olan personelin geçişi sağlanır. Diğer yandan parmak izi sistemleri de iş merkezi gibi büyük alanlarda etkili bir devam kontrol sistemi sunmaktadır.

Son Teknoloji PDKS Cihazları

ZKTeco, son teknoloji personel takip yazılımına sahip PDKS cihazı modelleriyle hızlı ve yüksek güvenlikli personel devam kontrolü çözümleri sunmaktadır. PDKS cihazları hem donanım hem de yazılım olarak farklı ihtiyaçları ele alacak niteliktedir. Özel çözümler sayesinde devlet binalar, oteller, fabrikalar ve diğer ticari alanlarda personel takip sistemi kolaylıkla kurulabilir.

Yüksek güvenlikli cihazlar, meydana gelebilecek tüm güvenlik risklerini ve tehditlerini en aza indirir. Kapsamlı çözümler sayesinde personellerinizle ilgili tüm işlerinizi tek bir noktadan yönetebilirsiniz. Kullanıcı ara yüz sayesinde cihazlar herhangi bir eğitim ya da ön bilgi gerekmeden kullanılabilir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.