CS:GO Aim Çalışma Haritaları (CS:GO Training 2022)

Aim Çalışma Haritaları
Ek1: CS:GO Aim Çalışma Haritaları

CS:GO Aim çalışma haritaları
arasında artık yıllardır piyasada olan bir oyun olduğu için binlerce harita bulunmaktadır. CS:GO ya da diğer FPS oyunları fark etmeden herkesin en ciddiye aldığı şeylerden birisidir aim geliştirmek. Ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok aim konusunda kendinizi geliştirip, daha çok yüksek ranklara erişebilmeniz mümkündür. CS:GO diğer FPS oyunlara göre daha net ve hızlı bir oynanışa sahip olduğu için yapılan antrenmanlar doğrudan etkisini gösterebilir. En basitinden ScreaM isimli oyuncunun antrenman yayınlarını izlediyseniz "One tap" nasıl oynadığını ve bunun için ne kadar çalıştığını da gözlemlemiş olabilirsiniz. Tabi ScreaM genel olarak CS:GO FFA DM sunucularında antrenman yapıyordu gerçek oyunculara karşı, orası ayrı bir detay.


Öncelikle çoğu kişinin yanlış algıladığı bir durum vardır nedir o? Kesinlikle "İlla bol bol maçlara girmelisin! Daha iyi olmak için yenileceksen bile oyna!" gibi bir anlayıştır. Fakat bu anlayışın bir kısmı oldukça yanlıştır. İlla ki yenile yenile öğrenmenize gerek yok. Yeteri kadar botlara karşı aim training yaparak ve refleks, one tap, spray kontrol gibi çalışmalarınızı ilk aşamada toparlarsanız işte o zaman haritaları öğrenmek için maçları sıkı tutabilirsiniz. Unutmayın burada asıl amaç öncelikle aim kontrolünüzü iyileştirmektir. Gerisi zaten beraberinde gelmektedir.


Bu yazımızda sizler için CS:GO Atölyesinde bulunan en iyi aim çalışma haritalarını derleyip, sizlere sunduk. Aşağıdaki derlememizde en önemli faktörlerden birisi de antrenman haritalarının birçoğu gerçek rekabetçi haritalarının olmasıdır, umarız ki hedeflediğiniz bu yolda en iyi ranklara sahip olarak çalışmanızı hız kesmeden sürdürürsünüz, iyi oyunlar dileriz.


CS:GO Aim Çalışma Haritaları

CS:GO Ancient Aim Çalışma Haritası

Ancient Aim Çalışma Haritası
Ek2: CS:GO Ancient Aim Çalışma Haritası


CS:GO Dust2 Aim Çalışma Haritası

Dust2 Aim Çalışma Haritası
Ek3: CS:GO Dust2 Aim Çalışma Haritası


CS:GO Inferno Aim Çalışma Haritası

Inferno Aim Çalışma Haritası
Ek4: CS:GO Inferno Aim Çalışma Haritası


CS:GO Mirage Aim Çalışma Haritası

Mirage Aim Çalışma Haritası
Ek5: CS:GO Mirage Aim Çalışma Haritası


CS:GO Nuke Aim Çalışma Haritası

Nuke Aim Çalışma Haritası
Ek6: CS:GO Nuke Aim Çalışma Haritası


CS:GO Overpass Aim Çalışma Haritası

Overpass Aim Çalışma Haritası
Ek7: CS:GO Overpass Aim Çalışma Haritası


CS:GO Vertigo Aim Çalışma Haritası

Vertigo Aim Çalışma Haritası
Ek8: CS:GO Vertigo Aim Çalışma Haritası

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.