CS:GO Spray Control Nasıl Yapılır? CS:GO Silahların Spray Kontrolleri

CS:GO Silahların Spray Kontrolleri
Ek1: CS:GO Spray Control Nasıl Yapılır?

CS:GO oyunu genel olarak oyuncularının tamamının ilk olarak kötü hatta berbat oynayarak başladığı ve kavramaya çalışırken birçok şeyde uzmanlaştığı güzel bir rekabetçi oyundur. Bu oyunun en önemli özelliklerinden birisi de belli başlı sorunları olsa da sağlam bir rank sistemine sahip olmasıdır. Rank sisteminde kendinize güzel ranklar kazanarak ciddi bir popülarite kazanabilirsiniz. Bu rankları kasarken sizler için en önemli faktör ise kesinlikle silahlarınızı kontrollü bir biçimde kullanarak defalarca hatta hiç bitmeyecek şekilde rutin aktiviteler ile silah antrenmanı yapmaktır.


Ünlü profesyonel CS:GO oyuncularının en bilinir özelliği ise kesinlik hiç durmadan antrenman yapmasıdır fakat silahlarla yapılan antrenmanlarda her oyuncunun kendine has çeşitli çalışma yöntemleri vardır. Bunlardan en basiti ve akılda kalıcı olan eski profesyonel CS:GO oyuncusu olan ScreaM'in "One Tap" stilidir. Tabi şimdilerde bu tarzı Valorant oyununda devam ettirdiği profesyonel kariyerinde de devam ettirmektedir. Konumuza gelecek olursak bir diğer çalışma yöntemi ise her zaman ama her zaman karşınıza çıkacak olan silahların spray control teknikleridir. Öyle ki tam 30 merminin tamamı ile bile spray yapmanız gerekse hiçbir mermiyi hedeften şaşırtmamak adına basılı tuttuğunuzda her merminin ezbere bir şekilde nereye gittiğini bilmeniz gerekecektir. 

İşte tam da bu yüzden sizlere bu yazımızda en sık kullanılan silahların spray control şekillerini yani patternlerini vereceğiniz. Aşağıdaki gifte sizlere CS:GO Silahların Spray Kontrollerini göstererek oyunlarınızda artık çok kötü sprayler değil daha dişe dokunur ve ekip arkadaşlarınıza işe yarar oyunlar çıkarmanızı sağlayacak şekilleri öğreteceğiz, iyi oyunlar dileriz.


CS:GO Spray Control Nasıl Yapılır? CS:GO Silahların Spray Kontrolleri

CS:GO Spray Control Yapımı
Ek1: CS:GO Silahların Spray Kontrolleri

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.