Tabldot Tepsisi Kullanmanın Avantajları

Tabldot-Tepsisi-Kullanmanın-Avantajları

İster okul ister şirket yemekhanesi olsun tabldot tepsi kullanmanın birçok avantajı var. Bunlardan birisi taşıma kapasitesi, insanlar bir kerede birden fazla tabak taşıyabilir. Bu tepsileri tasarlarken rahat bir kullanım olmasına özen gösterilmiştir.

Ayrıca sıcaklığı tutma özellikleri vardır, yemekler hızlıca soğumaz. Bir başka önemli avantaj ise bu tepsilerin sağlığa zararı olmayan maddelerden yapılmasıdır. Tabldot tepsilerin farklı boylarda gelmesinin bir sebebi ideal porsiyonu yakalamaktır. Servis yaptığınız kitlenin maksimum alması gereken porsiyonu tepsiye sığacak tabaklar üzerinden ayarlayabilirsiniz.


Unutmayın, Mutfak Express olarak 1957 yılından gelen sektör tecrübemizle en iyi ve en uygun endüstriyel mutfak ürünlerini beğeninize sunuyoruz. Güvenle alışveriş yapabileceğiniz sitemizde self servis tepsilerinden soğuk içecek dispenserlerine kadar büfeniz, restoranınız, kafeniz ya da yemekhaneniz için tüm endüstriyel mutfak ekipmanlarınızı anında temin edebilirsiniz!


Bir ilkokul kantini ile bir hastane yemekhanesinin kullanacağı tepsiler yüksek ihtimalle aynı boyda olmayacaktır. Böyle büyük yemekhanelerde fazla sayıda kişiye servis yapılacağından tepsilerin istiflenebilir olması önemlidir. Böylece kullanılmış tepsileri yeniden kullanıma hazırlama süreciniz daha hızlı ilerler. Seçeceğiniz tepsinin kaliteli bir materyalden yapıldığına emin olmalısınız.


En ufak bir pürüzde tepsi yenilemek ekonomik anlamda zarar verecektir, tabldot tepsiler uzun kullanıma dayanıklı olmalıdır. Ayrıca fazla sayıda tabldot tepsiyi bulaşık makinesinde gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz. İşletmeniz için bir tepsi seçerken, tepsinin geçmesi gereken tüm aşamaları sorunsuz geçeceğinden emin olmalısınız. Bu aşamalar, servis anı, yemeğin taşınması, tepsinin temizlenmesi ve saklanmasıdır. Örneğin, servis anında tepsi ısınmamalı ve yemeği taşırken tabaklar kayıp düşmemeli.

Tabldot tepsileri farklı renk, boyut ve şekillerde bulabilirsiniz.

Günün sonunda, doğru seçim ihtiyaçlarınıza ve bütçeniz uygun olan seçimdir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.