Battlefield™ 2042 FPS Boost - FPS Fix

Battlefield-2042-FPS-Boost
Ek1: Battlefield™ 2042 FPS Boost - FPS Fix

Battlefield™ 2042
, son yıllarda BF serisinin en ses getirenlerinden olmak adına piyasayı kasıp kavurarak giriş yaptı. Tabi eskisi gibi yoğun bir oyuncu kitlesi bulunmasa da bünyesine yeni oyuncular eklemeye devam etmektedir. Dönemine göre en üst seviyede çıkan Battlefield serilerinin dönemindeki en büyük sorunu ise uygun ve sorunsuz oyun keyfini sağlaması gereken PC'ler oluyor. En çok aranan şeylerden birisi de FPS arttırma yollarıdır. Battlefield™ 2042 fps arttırma yollarını aramaya koyulmuş oyuncuların bu üstün grafiklere karşı yapabilecekleri tek şey dediğimiz gibi sadece fps boost oluyor.


Battlefield™ 2042 FPS Boost yapmak öyle sanıldığı ve diğer oyunlarda hissedildiği üzere çok zor ve yapılması yorucu bir şey değildir. Bu yazımızda sizlere Battlefield™ 2042 FPS arttırmanın yollarını ve en kolay biçimini göstereceğiz, umarım işinize yarar ve oyun zevkiniz eskisinden daha güzel bir şekilde ilerler.


Battlefield™ 2042 FPS Boost - FPS Fix

Battlefield™ 2042'de bulunan ayarlar dosyanıza girerek (Dosyanın gidiş yolu %USERPROFILE%\Documents\Battlefield 2042\settings\PROFSAVE_profile)  satırların arasında bulunan "GstRender.ShadowQuality 1" ibaresini "GstRender.ShadowQuality 0" olarak değiştirirseniz fps düzeltme işlemine ilk olarak bu şekilde başlayabiliriz. Ek olarak eğer sizi şüpheye sokuyorsa açtığınız dosyanın yedeğini alabilir ve işe yaramazsa bu yedeği tekrardan klasöre atarak eski ayarlara getirebilirsiniz.

Aynı ayarlar dosyasının içinde bulunan "GstRender.Dx12Enabled 0" olarak bulunan ibareyi "GstRender.Dx12Enabled 1" olarak da değiştirebilirseniz bir ihtimal daha iyi rate elde etmenizi sağlayabilme ihtimali bulunmaktadır.


Umuyorum ki bizde işe yarayan bu küçük fps arttırıcı ayarlar sizlerin de işine yarayacaktır, iyi oyunlar dileriz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.