2021 Bedava Silkroad Çarları

Bedava-Silkroad-Carlari
Ek1: 2021 Bedava Silkroad Çarları

Ülkemizde şu anki jenerasyonda "Y" kuşağı diye belirtilen kuşağın ilk ve ortaokul ile lise yıllarının büyük çoğunluğunun kayıp olmasına sebep olan ve o dönemin en popüler oyunları olan Knight Online ve Metin 2 gibi oyunlar ile büyük bir user yarışına giren Silkroad Online ile karşınızdayız. Eski jenerasyona ait en önemli detaylardan birisi o dönemlerde yayıncı firmanın Joymax olması ve joymax'in oyunculara yönelik herhangi bir iyi bir şey yapmaması dolayısıyla oyuncu kaybına uğramasıdır. Yıllar geçtikçe bu oyuncu kaybı o kadar artmıştır ki artık halihazırdaki serverları birleştirseler bile kayda değer bir oyuncu seviyesine asla tekrar ulaşamamışlardır.

Bilindiği üzere bu tarz eski ve "good old days" dedirten MMORPG'lerin oyuncu kitlesi genelde Mena ve Asya bölgelerinde oluyor. Bu da Türkiye pazarı açısından en önemli etkenlerden birisidir. Buna istinaden 2020 yılında GameGami firması baktı ki Türkiye'de Silkroad oyununa aç birçok hazır oyuncu var ve "Neden biz satın almıyoruz bu oyunun yayıncılığını?" demiş olacaklar ki Silkroad Online'ı Türkiye pazarında tekrardan güçlü bir şekilde ayakta tutmak adına girişimlerde bulunarak oyunu aktif hale getirdiler. Bu yazımızda ise artık tekrar sahalara dönmüş olan Silkroad Online Bedava Çarları sizler için paylaşacağız. Önemli detaylardan birisi ise bu çarların hangi serverda olduklarını tam bilemediğimiz için tek tek denemek zorunda olmanız. Bedava çarları elimizden geldiğince tarih olarak günceleyerek yeni bedava çarlar ekleyeceğiz fakat eğer hiçbir çar olmadıysa yorum kısmına "Alamadım" yazarak mail adresinizi yazarsanız sizleri sıraya ekleyip en kısa zamanda ücretsiz çarınızı sizlere ulaştırmak isteriz, iyi oyunlar dileriz.


2021 Bedava Silkroad Çarları


Silkroad Bedava Çar ID: justsmilesss
Silkroad Bedava Çar Şifre: mervesevi
Silkroad Bedava Çar İkincil Şifre: 325345

Silkroad Bedava Çar ID: servet_adam
Silkroad Bedava Çar Şifre: dragonguc
Silkroad Bedava Çar İkincil Şifre: 235324

Silkroad Bedava Çar ID: fuckandream3
Silkroad Bedava Çar Şifre: bariscanan91
Silkroad Bedava Çar İkincil Şifre: 675434

Silkroad Bedava Çar ID: mathara
Silkroad Bedava Çar Şifre: 74cq2fazl
Silkroad Bedava Çar İkincil Şifre: 245674

Silkroad Bedava Çar ID: dark_ibo
Silkroad Bedava Çar Şifre: 2451740
Silkroad Bedava Çar İkincil Şifre: 235786

Silkroad Bedava Çar ID: elemental631
Silkroad Bedava Çar Şifre: ibo147852
Silkroad Bedava Çar İkincil Şifre: 235689

Silkroad Bedava Çar ID: 16_samet_16
Silkroad Bedava Çar Şifre: pj4sccykb
Silkroad Bedava Çar İkincil Şifre: 785484

Silkroad Bedava Çar ID: yamikaze_42
Silkroad Bedava Çar Şifre: 8xgepavyo
Silkroad Bedava Çar İkincil Şifre: 785046


Eğer bu hesaplar işinize yaramadıysa şayet yorum atarak “Alamadım” yazın ve mail adresinizi yazın hesabınızı mail olarak yollayalım. Sizleri zor durumda bırakmak istemeyiz bu yüzden buradakileri daima güncellesek bile sizler alamadığınız zaman elinize bizzat ulaştırmak isteriz. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.