En İyi Valheim Harita Seedleri

En İyi Valheim Harita Seedleri
Ek1: En İyi Valheim Harita Seedleri

Bildiğiniz gibi Valheim isimli oyun son zamanlarda minecraft’ın yaptığı gibi insanların en çok açlık çektiği eğlenceli hayatta kalma oyunlarındaki açlığını gidermek adına çok büyük bir adım attı. Valheim’de sunucu kurarken birden fazla kombinasyon ve farklı olasılıklar ile bir dünya yaratılır ve bu dünya ile oynamaya başlarsınız. Sizler için bu yazımızda farklı haritalar ile başlayıp oyununuzu zorlaştırmak yerine birden fazla En İyi Valheim Harita Seedleri paylaşacağız ki siz kendi seçiminize göre bir haritada oyuna başlayın.


Valheim En İyi Seedler


Valheim Mellow Meadows Spawn Seed: wVJCZahxX8

Valheimde yeni bir oyuncu olarak başlangıç yapmak istiyorsanız bu seed tam size göre. Ağır bir oyun ve zor bir kavrama süreci yerine sizlere bataklıklar, kara orman ve dağlar gibi birçok biyomun ortalarında bir bölgede başlatıyor, bu da sizin direkt birçok materyale uzaklığınızın az olması demek olduğu için kolayca ilk zamanları atlatabileceksiniz.


Find the Valheim Trader Seed: 42069lolxd

Valheim'deki Tüccar Haldor'u bulmak oldukça zor olduğu için hiç karşılaşmayacaksınız bile ve bu yüzden rahatça keyifle oynayabilirsiniz.


Straight to the Swamp Seed: SWAMPPLS

Batmış mahzenlerde vakit geçirmeyi seviyor musunuz? Onları kolayca bulabileceğiniz bir şekilde işaretlenmiş bir seed veriyoruz sizlere! Bu seed'de Valheim için demir konusunda sıkıntı yaşamadan madencilikle uğraşabilirsiniz ve değişik sandıklar ile birçok item'e sahip olabilirsiniz.


Hunting in the Black Forest Seed: yfNmtqZ5mh

Kara Orman'a uzun süreli bir ziyarette bulunmak istiyorsanız, bu tohuma atlayın. Kara Orman'ın tam kenarında, Meadows'da doğacaksınız. Yani, bakır yatakları arayışındaysanız, biraz trol zırhı almak istiyorsanız veya Mezar Odalarını ziyaret etmeniz gerekiyorsa, bu onları almanın hızlı bir yoludur.


The Boss Rush Seed: HHcLC5acQt

Bu seed Valheim üzerinde her şeyi oldukça hızlı bir şekilde bitirmek için mükemmel bir seçenektir. Bossların hepsi sıralı bir şekilde adeta ayaklarınızın altında duruyor!


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.