Youtube Altyazı Çevirisi ile Globale Açılın

Ek1: Youtube Altyazı Çevirisi ile Globale Açılın

Youtube günümüzde en çok kullanılan video paylaşım platformu olup 7’den 70’e her yaştan insanın favori sosyal medya platformu haline gelmiştir. Hem eğitici hem de öğretici içerikler bulundurması ile kısa bir süre içerisinde milyonların en çok kullandığı platform haline gelen Youtube, zamanla video pazarlama stratejileri için de bir numaralı tercih haline gelmiştir. Video pazarlama yöntemi ile şirketler ve markalar ürünlerini veya hizmetlerini tanıtan videolar ile hedefledikleri müşteri kitlelerine hitap etmektedir. Fakat uluslararası pazarlara açılırken farklı dillerde yeni videolar çekmek oldukça zahmetli ve pahalı olacağından farklı çözümler bulmak gerekmektedir. Video pazarlama yöntemi ile farklı kitlelere hitap etmek ve global bir müşteri kitlesi kazanmak için iyi bir youtube altyazı çeviri bürosu ile çalışılmalı ve çok dilde youtube altyazı çeviri hizmetinden yararlanılmalıdır. 


Youtube Video Pazarlaması Nedir? 


Pazarlama kanalları arasında en popüler platform olan Youtube, her kitleden insana ilgilerini çekecek içerik sunmaktadır. Video pazarlama yöntemi ile farklı kitlelere özel kişiselleştirilmiş ve eğlenceli içerikler sunulur ve ürün tanıtımları bu içeriklere entegre edilir. Böylece videoyu yararlı, öğretici veya eğlenceli bulan kişiler içinde bulunan ürüne karşı bir aşinalık kazanır ve videolarını izlediği markaya karşı bir güven duygusu beslemeye başlar. Elektronik cihaz incelemeleri, kişisel bakım ürünleri tanıtımları, yemek zinciri menüleri ile mukbang videosu gibi videolar ile çeşitli markaların ürünlerin veya hizmetlerin reklamı yapılır. 


Youtube Altyazı Çevirisi ile Yeni Pazarlara Açılmak

Youtube internette en hızlı gelişen ve değişen platform olduğu için video pazarlama stratejileri de sıklıkla güncel tutulmalıdır. Youtube videoları ile globale açılmanın en büyük sıkıntısı, videoların çekildiği dilin farklı kitlelere ulaşamayacak olmasıdır. Binlerce içeriğin bulunduğu bir platformda, farklı kültürlerden insanların anlamadıkları bir dilde çekilmiş videoları izlemeleri beklenemeyeceğinden, Youtube üzerinden farklı kitlelere açılmak için Youtube altyazı çevirisi hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır.


Fakat bu sürecin sorunsuz geçmesi için iyi bir Youtube altyazı çeviri bürosu ile çalışmak elzemdir. Video altyazıları zamanlama unsurları dikkate alınarak çevrilmeli ve karakter sınırına dikkat edilerek hazırlanmalıdır. Aksi takdirde altyazılar videodaki seslere uymayacak, yanlış zamanlarda altyazılar çıkacak ve bu da izleyicilerin ilgisini kaybetmelerine sebep olacaktır. Çevrilen altyazıların çevrilen dilde net ve anlaşılır olması, okuyucuyu zorlamaması çok önemlidir. Bu işlem hem teknik unsurlara dikkati hem de çeviri konusunda yetkin olmayı gerektirdiğinden diğer çeviri alanlarından çok farklı olup altyazı konusunda uzmanlaşmış çevirmenler tarafından yapılmalıdır.


İyi bir Youtube altyazı çevirisi ile pazarlama videolarınızı farklı kitlelere taşıyabilir ve marka bilinirliğinizi küresel boyutlara taşıyabilirsiniz. Videolarınıza ekleyeceğiniz farklı dillerde altyazılar ile izlenme sayınızı ikiye, hatta üçe katlayabilir ve markanızı açılmak istediğiniz pazarlara güvenilir görünecek bir şekilde taşıyabilirsiniz. Youtube altyazı çevirisi ihtiyaçlarınız için tercüme sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Protranslate’in Youtube altyazı çeviri hizmetinden yararlanabilirsiniz. Protranslate, yalnızca detaylı ve çok aşamalı çeviri testlerinden yüksek başarı oranı ile geçen çevirmenlerle çalışarak 120’den fazla dilde kaliteli ve hızlı Youtube altyazı çeviri hizmeti sunmaktadır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.