Çağla "LEONOXII" GÜRCER Kimdir?

LEONOXII Twitch
Ek1: Çağla "LEONOXII" GÜRCER 


Twitch dünyasından tanıdığımız LEONOXII kanalını yakından tanımaya ne dersiniz? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Çağla "LEONOXII" GÜRCER bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.



Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Adım Soyadım Çağla Gürcer. 19 Haziran 2001 doğumluyum. Doğum yerim Gelibolu fakat kütük Fethiye olduğu için Fethiyeliyim diyorum. 


Eğitim durumunuz nedir? Detaylıca anlatabilir misiniz?

Haziran 2020 Anadolu Lisesi mezunuyum. Lisede ilk başta sayısalı sevdiğim için sayısal bölümü tercih ettim fakat İngilizce öğretmenim Fulin Demirci sayesinde Dil bölümü okumam gerektiğini anladım ve bölüm birincisi olarak mezun oldum ve şunu da söylemem gerekiyor ki son 2 senemde o sınıfın en ön sırasında oturan inek öğrenci bendim. Bu sene yayıncılığa başladığım için 1 senelik bir ara vermek istedim ve tercih yapmak istemedim. Şu an tekrardan sınava hazırlanıyorum.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı?

Yayıncılık dışında bir mesleğim yok.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız?

Yayıncılık hayatım öncesinde günümün neredeyse hepsini bilgisayarda geçiriyordum. 2020 başlarında birkaç arkadaşım ve şu anki tasarımcım oyun oynarken aynı zamanda yayıncılık yapabileceğimi söylediler ve artık buradayım.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu? Var ise hedefiniz nedir?

İlk başladığım zamanlarda çok fazla yayın izlemediğim için bu işlerden pek anlamıyordum ve sadece denemek istemiştim ve eğer deneyip başarılı olursam 19 yaşındaki bir kadının hem akademik hayatını hem özel hayatını hem de oyun hayatını bir arada başarılı bir şekilde götürebileceğini kanıtlamaktı. Şu an bunu kanıtlamaya başladığımı düşünüyorum. Bundan sonraki hedefim daha büyük kitlelere ulaşarak bunu daha fazla kişiye gösterebilmek ve aynı zamanda insanların hayatlarında ufak da olsa bir dokunuş bırakmak


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı?

İlk oyunumu babam kardeşim ve bana göstererek oynatmıştı oyunun adı 'Stronghold Crusader'. Benden 2 yaş küçük bir erkek kardeşim var ve onu oyun delisi olarak tanımlayabilirim. Eskiden bu kadar çok bilgisayar oyunu oynamasam da hep kardeşimden görerek oyunları öğrenmeye çalışıyordum ve lisenin ilk zamanlarına kadar böyle gitti daha sonrasında arkadaşlarım sayesinde League Of Legends ile tanıştım çok ara vererek bu oyunu oynuyordum ama benlik bir oyun olmadığının farkındayım. 2020 Başlarında Riot Valorant isimli bir FPS oyunu çıkaracağını duyurdu ve gerçekten çok heyecanlandım gerçekten oyunun çıkmasını sabırsızlıkla bekledim. Sonunda bir yayından drop düşürebildim oynamaya başladım, hala oynuyorum. FPS oyunlarının tam benlik olduğunu anladım cidden Valorant'a aşığım ve kendimi geliştirebilmek için elimden geleni yapmaya devam ediyorum. Valorant dışında yeniliğe açık bir insan olarak beğendiğim her türlü oyunu oynayabilirim.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir?

En sevdiğim oyun kesinlikle Valorant. Subsistence, Grounded gibi Survival oyunları da çok severek oynuyorum.


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz?

Elraen, Pqueen, Wtcn, Eylül'ün yayınlarını ve karakterlerini çok seviyorum. Çok fazla yayın izleyemiyorum fakat Eylül Adıgüzel'in hiçbir yayınları kaçırmıyorum eğer o gün izleyemediysem bile mutlaka tekrarını izliyorum.



3 yorum:

  1. biraz da erkekler ile röportaj yapsanız hani taa hazirdan beri belkide daha geçmişten beri sadece kadın yayıncılar var. umarım bu açığı kapatırsınız yakın zamanda !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yükselmekte olan birçok erkek yayıncı ile iletişime geçmeye çalıştığımız gibi geri dönüşler çok nadir oluyor maalesef. Herhangi bir cinsiyet ayrımı yapmıyoruz, sadece kadın yayıncılarımız olabildiğine hızlı geri dönüşler yapıyorlar :)

      Sil
    2. ben 2 senedir geri donus yapamadim utaniyorum mesela :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.