CS:GO Kendini Kickleme

CS:GO-Kendini-Kickleme
Ek1: CS:GO Kendini Kickleme

CS:GO
bütün oyuncuların en az 1 defa uğradığı ve birçoğunun uzun bir süre bağımlı bir şekilde oynadığı mükemmel bir fps oyundur. Oyun sektöründe oldukça sağlam bir yer kaplayan bu oyunumuzda çok değişik bir topluluk bulunmaktadır. Bunun en büyük sebebi herhangi bir standart yaş aralığının olmaması ve toxic kitlenin oldukça fazla olmasından kaynaklıdır.


Bildiğiniz gibi CS:GO üzerinde rekabetçi modu dahil birçok modda oynayışını beğenmediğiniz ya da takımınızı demoralize edebilecek derecede trolleri atabileceğiniz bir sistem var. Fakat bu sistem üzerinde spesifik ve ilgi çekici olan bir şey var ki kendinizi atamıyorsunuz. Pek bir mantıklı dayanağı olmamasına rağmen sizlere bu yazımızda CS:GO'da Kendinizi Oyundan Atmanın nasıl olduğunu öğreteceğiz.


CS:GO Kendini Kickleme

1. Adım:
Öncelikle konsol'u açın ve status yazın.
CS:GO-Kendinizi-Oyundan-Atma

2. Adım:
Görüntülenen listede kullanıcı adınızı bulun, ardından sola gidin ve adınızın yanındaki numarayı kopyalayın.
CS:GO-Kendini-Kickleme-1

3. Adım:
Sonra o bulduğunuz kodu callvote kick [numaranız] kodu ile yazıp enter'a bastığınızda kendinizi oyundan atmak için oylama başlatmış oluyorsunuz.
CS:GO-Kendini-Kickleme-2


Bu yazımızda sizlere CS:GO Kendi Kendinize Kick atma olayının nasıl olduğunu gösterdik. Eğer daha farklı ve işinize yarayacak içerik önerileriniz var ise görüş ve önerilerinizi yorum alanında belirtirseniz seviniriz, iyi oyunlar dileriz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.